Vliegen naar Skopje

Skopje, de hoofdstad van Macedonië, is gelegen aan de rivier de Vardar die dwars door de stad stroomt. Macedonië ligt in het hart van de Balkan en grenst aan...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 303,-

Wizz Air

aanbevolen v.a. € 253,-

KLM

aanbevolen v.a. € 324,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Skopje voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Skopje

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Skopje

Kaart Skopje

Lees meer over Skopje

... Servië, Albanië, Bulgarije en Griekenland. Het is de geboortestad van Moeder Teresa. 

Citytrip Skopje, wat zijn de bezienswaardigheden?
Skopje kent twee gezichten. Enerzijds zijn de communistische invloeden duidelijk zichtbaar, met de grote huisblokken en betonnen overheidsgebouwen. Anderzijds kent de stad Oriëntaalse invloeden. De Turkse bazaar, moskeeën, orthodoxe kerken en badhuizen met een koepeldak bepalen mede de skyline.

Vakantie Macedonië
Macedonië is een booming bestemming. Vooral de badplaatsen aan het meer bij Ohrid, dat op zo'n 200 kilometer van de hoofdstad ligt zijn erg in trek. Het is echter een aanrader om tijdens een reis naar Macedonië ook de hoofdstad Skopje te ontdekken. De stad heeft wonderbaarlijk veel bezienswaardigheden, talloze restaurants en uitgaansgelegenheden. Het zomerfestival van Skopje is een festival met internationale allure en zeker het bezoeken waard.

Luchthaven Skopje, directe vlucht Skopje?
Op zoek naar de goedkoopste vliegtickets naar Macedonië? In slechts een paar uur vliegen vanaf Amsterdam Schiphol of de luchthaven Eindhoven ben je in Skopje. De luchthaven van Skopje, Alexander de Grote Airport, ligt op zo'n 20 kilometer buiten de binnenstad. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Skopje Airport op Vliegveldinfo.nl.

Alternatieven voor goedkope vliegtickets Skopje?
Tip voor wie in het Oosten van Nederland woont: vanuit Düsseldorf gaan ook rechtstreekse vluchten naar de hoofdstad van Macedonië. Als je wilt vliegen vanaf Amsterdam Schiphol heb je doorgaans wel een overstap. Dit zal veelal in Wenen of Zürich plaatsvinden.

Goedkoop naar Skopje vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Skopje? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Skopje te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Skopje? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Skopje vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Skopje deals. Tip: voor een last minute Skopje vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Skopje Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Skopje  

Hoe lang is het vliegen naar Skopje? De vluchtduur naar Skopje bedraagt circa 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 539 ,-
Curacao
€ 167 ,-
Warschau
€ 499 ,-
Hurghada

Bijkomende kosten bij vluchten Skopje

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Air Serbia
- *
Croatia Airlines
- *
Pegasus Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Skopje aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Skopje zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024