Vliegen naar Thessaloniki

Met ruim 800.000 inwoners in het stedelijk gebied van Thessaloniki de tweede stad van Griekenland. De stad zelf heeft ongeveer 322.000 inwoners. De stad kent een van de grootste...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Thessaloniki voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Thessaloniki vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Thessaloniki vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Thessaloniki te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Thessaloniki? Geef je op voor de Thessaloniki Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Thessaloniki vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Thessaloniki kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Thessaloniki in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Thessaloniki boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Thessaloniki in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Thessaloniki als 1e ontvangen?



beschikbaar komt.

Vliegtijd Thessaloniki

Hoe lang is het vliegen naar Thessaloniki? De vliegtijd naar Thessaloniki bedraagt 2 uur en 50 minuten bij een rechtstreekse vlucht vanaf Schiphol.

Bijkomende kosten bij vluchten Thessaloniki

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
Transavia
- *
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Schipholtickets
 € 30,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
Sunweb
 € 25,-
KLM
 € 10,-
TUIFly.be
 € 15,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Thessaloniki o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Thessaloniki met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Thessaloniki. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Thessaloniki zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017