Vliegen naar Kharkov

Kharkov, ook wel gespeld als Charkov of Kharkiv, is de 2e stad van Oekraïne met 1,4 miljoen inwoners. In Kharkov ligt het grootste plein van Europa genaamd het...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kharkov voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kharkov vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kharkov vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kharkov te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kharkov? Geef je op voor de Kharkov Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kharkov vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kharkov kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kharkov in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kharkov boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kharkov in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kharkov als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kharkov

Hoe lang is het vliegen naar Kharkov? Er gaan geen rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar Kharkov. Daarom bedraagt een vlucht 6,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kharkov

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kharkov o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kharkov met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kharkov. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kharkov zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017