Vliegen naar Kharkov

Kharkov, ook wel gespeld als Charkov of Kharkiv, is de 2e stad van Oekraïne met 1,4 miljoen inwoners. In Kharkov ligt het grootste plein van Europa genaamd het...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kharkov voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kharkov

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kharkov

Kaart Kharkov

Lees meer over Kharkov

... Vrijheidsplein. Kharkov is het culturele en wetenschappelijke centra van Oekraïne met zestig wetenschappelijke instellingen, tachtig bibliotheken, 6 musea en 7 theaters. Ook is Kharkov een van de speelsteden van het Nederlands elftal tijdens het EK voetbal in 2012 geweest.

Goedkoop vliegen naar Kharkov
De afstand van Utrecht naar Kharkov is ruim 2400km en meer dan 30 uur rijden. Mede door de slechte wegen in Polen en Oekraïne is vliegen naar Kharkov aan te raden. Er gaan vanaf Amsterdam Schiphol geen directe vluchten naar Kharkov, maar altijd met minimaal 1 tussenstop. Ook is het verstandig om bijvoorbeeld vliegen vanaf Düsseldorf mee te nemen in je vergelijk. De totale reisduur is zodoende zeer veranderlijk. Vanaf Düsseldorf vind je de kortste vluchten (ongeveer 4 - 5 uur), maar met zeer ongunstige overstaptijden kan de totale reisduur oplopen tot wel 16 uur! Let dus goed op bij het boeken! Een andere optie is om te vliegen naar Kiev en daarvandaan de trein te nemen naar Charkov (deze rijdt dagelijks).

Luchthaven Kharkov
Hotels in Charkov zijn zeker te boeken en het prijspeil in de Oekraïne is lager dan in Nederland. Het vliegveld van Charkov, Charkov International Airport, ligt ongeveer 14 km buiten het centrum van de stad. De goedkoopste manier om van de luchthaven naar het centrum te reizen is per bus naar een van de metrostations. De metro is één van de makkelijkste vervoermiddelen in Charkov. Let op: in Oekraïne maakt met gebruik van een ander alfabet! Neem zeker een vertaalboekje mee! Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Charkov Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Kharkov vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kharkov? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kharkov te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kharkov? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kharkov vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Kharkov kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Kharkov vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kharkov boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kharkov in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Kharkov Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kharkov  

Hoe lang is het vliegen naar Kharkov? Er gaan geen rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar Kharkov. Daarom bedraagt een vlucht 6,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Kharkov

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Ukraine International Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kharkov aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kharkov zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024