Vliegen naar Lusaka

Lusaka is de hoofdstad van Zambia, er wonen ongeveer 1,7 miljoen mensen. In de stad wordt veel gebouwd, overal verschijnen hoge gebouwen en shopping malls. Voor toeristen zijn er...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,137,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lusaka voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Lusaka

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Lusaka

Kaart Lusaka

Lees meer over Lusaka

... vele bezienswaardigheden, zoals interessante musea en een prachtige kathedraal. Daarnaast liggen de Victoria Falls op een paar honderd kilometer van Lusaka, een leuke rondreis dus!

Klimaat Zambia, wat is het weer in Lusaka?
Van mei t/m oktober valt er weinig regen in Lusaka, overdag is het er zo'n 24 graden Celsius (september en oktober zijn warmer, ongeveer 30 graden overdag). In de winter blijven de temperaturen overdag ongeveer hetzelfde, alleen de nachten zijn warmer en er valt veel meer regen.

Vliegveld Lusaka
Lusaka heeft een internationale luchthaven, maar er wordt vooral gevlogen op Afrikaanse bestemmingen. Hierdoor zul je vanaf Amsterdam altijd een overstap moeten maken.

Goedkoop naar Lusaka vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lusaka? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lusaka te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lusaka? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lusaka vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Lusaka kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Lusaka vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lusaka boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lusaka in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Lusaka Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Lusaka  

Hoe lang is het vliegen naar Lusaka? De vluchtduur is 12 uur incl. een tusssenstop van een uur.

Nieuwste Error Fares

€ 589 ,-
Sydney
€ 54 ,-
Warschau
€ 76 ,-
Berlijn

Bijkomende kosten bij vluchten Lusaka

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Emirates
 € 27,- -  € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Lusaka aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lusaka met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lusaka zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023