Vliegen naar Lusaka

Lusaka is de hoofdstad van Zambia, er wonen ongeveer 1,7 miljoen mensen. In de stad wordt veel gebouwd, overal verschijnen hoge gebouwen en shopping malls. Voor toeristen zijn er...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lusaka voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Lusaka vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lusaka vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lusaka te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lusaka? Geef je op voor de Lusaka Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lusaka vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Lusaka kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Lusaka in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lusaka boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lusaka in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Lusaka als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Lusaka

Hoe lang is het vliegen naar Lusaka? De vluchtduur is 12 uur incl. een tusssenstop van een uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Lusaka

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
TUIFly.be
 € 15,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Lusaka o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lusaka met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Lusaka. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lusaka zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017