Vliegen naar Nanjing

Het in het oosten gelegen Nanjing of ook wel Nanking is een enorme stad in China en tevens de hoofdstad van de provincie Jiangsu.Nanjing is een hele oude stad, en is in die lange...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Nanjing voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Nanjing vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Nanjing vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Nanjing te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Nanjing? Geef je op voor de Nanjing Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Nanjing vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Nanjing kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Nanjing in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Nanjing boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Nanjing in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Nanjing als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Nanjing

Hoe lang is het vliegen naar Nanjing? De vluchtduur is 13 uur incl. een tussenstop van 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Nanjing

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Nanjing o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Nanjing met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Nanjing. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nanjing zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017