Vliegen naar Nanjing

Het in het oosten gelegen Nanjing of ook wel Nanking is een enorme stad in China en tevens de hoofdstad van de provincie Jiangsu.Nanjing is een hele oude stad, en is in die lange...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 816,-

KLM

aanbevolen v.a. € 638,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Nanjing voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Nanjing

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Nanjing

Kaart Nanjing

Lees meer over Nanjing

... historie altijd al 1 van de rijkste en belangrijkste steden van China geweest. Nanjing heeft een subtropisch klimaat met heete vochtige zomers en een stuk koelere winters.

Studentenstad Nanjing
Nanjing staat bekend als het wetenschappelijk centrum van China, de meeste en beste universiteiten en hogescholen zijn hier gevestigd. Nanjing barst dan ook van de culturele mogelijkheden, een bruisend nachtleven en jonge sfeer in deze metropool.

Goedkoop vliegen naar Nanjing, hoe vind je de beste vluchten Amsterdam Nanjing?
Goedkopve vluchten naar Nanjing is niet altijd even makkelijk. Één van de handigste tips is het altijd vergelijken van de Brusselse luchthaven en het vliegveld van Düsseldorf als vertrekplaats. Het kan namelijk honderden euro's p.p verschillen met Schiphol. Nanjing Lukou International airport is de primaire luchthaven van de stad en het belangrijkste vliegveld van de regio.

Goedkoop naar Nanjing vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Nanjing? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Nanjing te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Nanjing? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Nanjing vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Nanjing deals. Tip: voor een last minute Nanjing vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Nanjing Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Nanjing  

Hoe lang is het vliegen naar Nanjing? De vluchtduur is 13 uur incl. een tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Nanjing

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Finnair
 € 25,- -  € 39,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Nanjing aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nanjing zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024