Vliegen naar Ningbo

Een van de snel groeiende havensteden in het oosten van China is Ningbo. De rijke geschiedenis van deze plaats zorgt ervoor dat er ook relatief veel toeristen komen in deze stad...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ningbo voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Ningbo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ningbo vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ningbo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ningbo? Geef je op voor de Ningbo Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ningbo vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ningbo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ningbo in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ningbo boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ningbo in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Ningbo als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Ningbo

Hoe lang is het vliegen naar Ningbo? De vluchtduur is 15 uur incl. een tussenstop van 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Ningbo

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
TUIfly
 € 15,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Ningbo o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ningbo met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Ningbo. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ningbo zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017