Vliegen naar Ningbo

Een van de snel groeiende havensteden in het oosten van China is Ningbo. De rijke geschiedenis van deze plaats zorgt ervoor dat er ook relatief veel toeristen komen in deze stad...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 642,-

Tix

aanbevolen v.a. € 1,065,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ningbo voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Ningbo

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Ningbo

Kaart Ningbo

Lees meer over Ningbo

... met meer dan 1 miljoen inwoners. De stad heeft een ligging aan de zuidkant van de populaire Yangtze Rivier Delta, waar ook steden als Shanghai, Guangzhou & Xiamen nabij liggen.

In de stad vind je werkelijk een legio aan bezienswaardigheden. Van moderne kunstgalerijen tot musea over de rijke historie van de stad. Maar je vind hier ook de mogelijkheid om te recreëren in de omgeving (iets dat de Chinezen in de vrije tijd ook graag doen). Je vind verschillende parken, stranden en hot springs. 

Goedkope vliegtickets naar Ningbo kun je vinden met een vertrek vanaf Amsterdam Schiphol (doorgaans met één overstap op bijvoorbeeld Peking, Hong Kong of een andere stad in China). Maar het kan zeker de moeite waard zijn om eens een vertrek vanaf Brussel of Dusseldorf mee te nemen in je vergelijk voor het vinden van de goedkoopste vluchten naar Ningbo.

De luchthaven van Ningbo, Lishe International Airport, ligt zo'n 11 kilometer buiten de stad. Er gaan uiteraard taxi's (zo 20 minuten rijden), maar er is ook een shuttlebus service naar het South Ningbo treinstation. Hiervandaan gaan ook treinen naar o.a. Shanghai.

Goedkoop naar Ningbo vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Ningbo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Ningbo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ningbo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ningbo vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Ningbo deals. Tip: voor een last minute Ningbo vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Ningbo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ningbo  

Hoe lang is het vliegen naar Ningbo? De vluchtduur is 15 uur incl. een tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Ningbo

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ningbo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ningbo zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024