Vliegen naar Nanchang

Nanchang is een stad in de zuid oostelijk gelegen provincie Jiangxi aan de rivier de Gan Jang. Nanchang werd in de 12e eeuw gesticht en is inmiddels uit gegroeid tot de hoofdstad...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 648,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Nanchang voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Nanchang

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Nanchang

Kaart Nanchang

Lees meer over Nanchang

... van de provincie met bijna 2 miljoen inwoners.

Nanchang heeft een belangrijke economische positie verworven door haar haven aan de rivier en belangrijke snelle verbindingen met grote steden, zoals Shanghai en Hunan.

Nanchang heeft een gematigd land klimaat met warme zomers tussen de 25 en 33 graden, en milde winters waarbij de temperaturen eigenlijk nooit onder de 5 graden duiken. In de zomermaanden kan het in Nanchang vaak wel hard op een tropische manier regenen.

Het is helaas niet mogelijk om vanaf Nederland direct te vliegen op Nanchang airport, u zult tenminste één overstap moeten maken om bij uw eindbestemming te arriveren. De overstap tijdens uw reis naar Nanchang zal hoogstwaarschijnlijk plaats vinden in China bij Beijing.

Nanchang heeft al sinds 1996 een eigen vliegveld en is het enige vliegveld in de provincie Jiangxi met internationale vluchtroutes. De luchthaven van Nanchang heet Nanchang Changbei international airport en ligt ongeveer 24 kilometer ten noorden van het stadscentrum van Nanchang. Er is tevens een treinverbinding tussen Nanchang stad en het vliegveld, waardoor een taxi nemen of zelf rijden optioneel is.

Goedkoop naar Nanchang vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Nanchang? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Nanchang te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Nanchang? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Nanchang vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Nanchang deals. Tip: voor een last minute Nanchang vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Nanchang Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Nanchang  

Hoe lang is het vliegen naar Nanchang? Er gaan helaas geen directe vluchten naar Nanchang. Je moet minimaal een tussenstop maken en die over stap ia meestal in Beijing. Daardoor is de vluchtduur ongeveer 14 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Nanchang

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Nanchang aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nanchang zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024