Vliegen naar Nanchang

Nanchang is een stad in de zuid oostelijk gelegen provincie Jiangxi aan de rivier de Gan Jang. Nanchang werd in de 12e eeuw gesticht en is inmiddels uit gegroeid tot de hoofdstad...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Nanchang voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Nanchang vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Nanchang vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Nanchang te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Nanchang? Geef je op voor de Nanchang Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Nanchang vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Nanchang kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Nanchang in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Nanchang boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Nanchang in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Nanchang als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Nanchang

Hoe lang is het vliegen naar Nanchang? Er gaan helaas geen directe vluchten naar Nanchang. Je moet minimaal een tussenstop maken en die over stap ia meestal in Beijing. Daardoor is de vluchtduur ongeveer 14 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Nanchang

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Nanchang o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Nanchang met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Nanchang. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nanchang zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017