Vliegen naar Nanchang

Nanchang is een stad in de zuid oostelijk gelegen provincie Jiangxi aan de rivier de Gan Jang. Nanchang werd in de 12e eeuw gesticht en is inmiddels uit gegroeid tot de hoofdstad...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Nanchang voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Nanchang

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Nanchang

Kaart Nanchang

Lees meer over Nanchang

... van de provincie met bijna 2 miljoen inwoners.

Nanchang heeft een belangrijke economische positie verworven door haar haven aan de rivier en belangrijke snelle verbindingen met grote steden, zoals Shanghai en Hunan.

Nanchang heeft een gematigd land klimaat met warme zomers tussen de 25 en 33 graden, en milde winters waarbij de temperaturen eigenlijk nooit onder de 5 graden duiken. In de zomermaanden kan het in Nanchang vaak wel hard op een tropische manier regenen.

Het is helaas niet mogelijk om vanaf Nederland direct te vliegen op Nanchang airport, u zult tenminste één overstap moeten maken om bij uw eindbestemming te arriveren. De overstap tijdens uw reis naar Nanchang zal hoogstwaarschijnlijk plaats vinden in China bij Beijing.

Nanchang heeft al sinds 1996 een eigen vliegveld en is het enige vliegveld in de provincie Jiangxi met internationale vluchtroutes. De luchthaven van Nanchang heet Nanchang Changbei international airport en ligt ongeveer 24 kilometer ten noorden van het stadscentrum van Nanchang. Er is tevens een treinverbinding tussen Nanchang stad en het vliegveld, waardoor een taxi nemen of zelf rijden optioneel is.

Goedkoop naar Nanchang vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Nanchang? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Nanchang te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Nanchang? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Nanchang vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Nanchang kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Nanchang vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Nanchang boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Nanchang in 2023? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Nanchang Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Nanchang  

Hoe lang is het vliegen naar Nanchang? Er gaan helaas geen directe vluchten naar Nanchang. Je moet minimaal een tussenstop maken en die over stap ia meestal in Beijing. Daardoor is de vluchtduur ongeveer 14 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 494 ,-
Alanya Gazipasa
€ 478 ,-
Costa Rica
€ 59 ,-
Ibiza

Bijkomende kosten bij vluchten Nanchang

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Nanchang aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Nanchang met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nanchang zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023