Vliegen naar de Comoren

Vliegen naar Comoren? Hier zetten we de beste aanbiedingen voor jouw Comoren vakantie op een rij!

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 967,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets de Comoren voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets de Comoren

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij de Comoren

Kaart de Comoren

Lees meer over de Comoren

...

De Comoren is een kleine eilandengroep tussen de oostkust van Afrika en het noorden van Madagaskar en is gelegen in de Indische Oceaan. De eilandengroep bestaat uit vier eilanden, genaamd Nzwani (Anjouan), Mwali (Mohéli), Mayotte (onderdeel van Frankrijk) en het grootste eiland heet Ngazidja (ook wel Grande Comore genoemd).

Dankzij de vulkanische oorsprong zijn alle eilanden bergachtig. In het zuiden van Ngazidja tref je de grootste actieve vulkaan ter wereld: de Karthala van 2361 meter hoog. Rond Mohéli en Mayotte tref je koraalriffen die tot de mooiste ter wereld behoren, bij deze laatste tref je zelfs ook een uniek dubbel rif. Onder water leven er vele tropische vissen, schildpadden, dolfijnen en haaien en op het land zijn er enkele unieke diersoorten te vinden, zoals de vliegende hond en enkele unieke vogelsoorten. Verder staan de Comoren ook bekend om haar tropische regenwouden. 

Prince Said Ibrahim is de naam van de internationale luchthaven van de Comoren en is ongeveer 9 kilometer gelegen van het centrum van Moroni. Vanaf Schiphol bedraagt de vluchtduur naar dit vliegveld zo'n 11 tot 15 uur. Je zult minimaal 1 overstap moeten maken op Parijs, Caïro, Nairobi of Marseille. 

Het klimaat van de eilanden kan getypeerd als tropisch maritiem. De beste reistijd is van juni tot oktober, in die periode valt er weinig regen en wordt het meestal niet warmer dan 30 graden. Van november tot maart is het regenseizoen.

Bekijk voor je vertrekt het reisadvies van de Comoren op de website van Buitenlandse Zaken.

Goedkoop naar de Comoren vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets de Comoren? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets de Comoren te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar de Comoren? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe de Comoren vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar de Comoren kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute de Comoren vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje de Comoren boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht de Comoren in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste de Comoren Deals als 1e ontvangen?


Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten de Comoren

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-
Kenya Airways
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket de Comoren aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis de Comoren met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets de Comoren zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024