Vliegen naar Pemba

Pemba (ook wel Pamba genoemd) is een waar tropisch paradijs: witte zandstranden met een azuurblauwe zee en prachtige mogelijkheden om te snorkelen en duiken. Een heerlijke...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Pemba voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Pemba

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Pemba

Kaart Pemba

Lees meer over Pemba

... vakantie bestemming dus.

Pemba is gelegen in het noordoosten van Mozambique en wordt gekenmerkt door de Portugese architectuur die je in deze stad tegenkomt. Naast de vele watersporten die je hier kunt doen vind je in Pemba ook een Souk (centrale markt) waar je van allerlei spulletjes kunt kopen, zoals zilverwaren en kunst.

Pemba Airport is een klein vliegveld, er wordt dan ook alleen gevlogen op Afrikaanse bestemmingen zoals Johannesburg, Entebbe en Dar es Salaam. Vanuit Nederland zul je dus altijd een overstap moeten maken om deze luchthaven te bereiken. Het vliegveld ligt iets ten zuiden van het stadje.

De winter van Pemba (onze zomer) wordt gekenmerkt door droog weer met aangename temperaturen. Van mei tot oktober is dan ook de ideale reisperiode, met temperaturen die rond de 25 - 30 graden Celsius overdag schommelen. Tijdens de overige maanden kan er behoorlijk veel regen vallen in Pemba.

Goedkoop naar Pemba vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Pemba vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Pemba te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Pemba? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pemba vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Pemba kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Pemba in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Pemba boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Pemba in 2021? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Pemba Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Pemba  

Hoe lang is het vliegen naar Pemba? De vliegtijd naar Pemba bedraagt 18 uur en 40 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 25 minuten in Frankfurt. Daarnaast is er een overstap van 2 uur en 40 minuten in Johannesburg.

Nieuwste Error Fares

€ 38 ,-
Lissabon
€ 499 ,-
Curacao
€ 34 ,-
Dublin

Bijkomende kosten bij vluchten Pemba

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Pemba aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Pemba met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pemba zijn het laatste gecheckt op 04-11-2020