Vliegen naar Fiji

De beste deals voor tickets Fiji? Check de Fiji aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Fiji : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Nadi
bestemming Nadi

Nadi is een stad op het hoofdeiland Viti Levu van de bekende eilandengroep Fiji. Ten westen van de stad ligt het belangrijkste vliegveld van Fiji, Nadi international airport.

Last minute vliegtickets Fiji

Luchthavens in Fiji

Kaart Fiji

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Fiji

De Fiji eilanden zijn een voorbeeld voor hoe eilanden zouden moeten zijn met haar prachtige natuur, bloedmooie stranden en gastvrije bevolking. Fiji bestaat uit 322 eilandjes waarvan er honderd bevolkt zijn. Degene die je echt gezien wilt hebben zijn: Viti Levu, Vanua Levu, Taveuni, de Yasawa eilanden en Bequa. De Fiji eilanden zijn een waar paradijs voor snorkelaars en duikers, vanwege tal van prachtige riffen, spelonken en scheepswrakken.

Vliegtickets Fiji
De tropische eilandengroep van Fiji is vanuit Amsterdam niet rechtstreeks te bereiken. Je dient minimaal 1 à 2 keer overstappen. De eenmalige overstap vindt plaats in Hong Kong, Seoul of Sydney. 

Veel toeristen vliegen naar hoofdluchthaven Nadi (spreek uit als Nandi) omdat het vanaf daar gemakkelijker reizen is naar de Mamanuca en Yasawa eilanden. Dit zijn de meest populaire eilandengroepen in Fiji. Vanaf Schiphol vlieg je in circa 26 uur naar de luchthaven van Nadi. 

Nausori Airport is het tweede internationale vliegveld en is ook wel bekend onder de naam Luvuluvu. Deze luchthaven is centraler gelegen en ligt op slechts 30 minuten rijden naar de hoofdstad Suva. Handige informatie over de vliegvelden in Fiji vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Op de grotere eilanden, zoals Viti Levu en Vanua Levu, rijden er op regelmatige basis bussen en taxi’s. Er is geen openbaar vervoer aanwezig op de overige eilanden. Vanaf het hoofdeiland Viti Levu ziijn de omringende eilanden goed bereikbaar per openbare boot of ferry. Naar de minder populaire eilanden kom je met een lokale kleine boot of (water)vliegtuig. Vele accommodaties bezitten een eigen boot om gasten van en naar het hoofdeiland te vervoeren. 

Goedkoop naar Fiji vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Fiji? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Fiji te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Fiji? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Fiji vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Fiji kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Fiji vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Fiji boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Fiji in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Fiji Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Fiji 

Hoe lang is het vliegen naar Fiji? De vluchtduur is al snel meer dan 20 uur. Inclusief meerdere tussenstops van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Fiji

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Fiji aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Fiji met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Fiji zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023