Vliegen naar Fiji

De Fiji eilanden zijn een voorbeeld voor hoe eilanden zouden moeten zijn met haar prachtige natuur, bloedmooie stranden en gastvrije bevolking. Fiji bestaat uit 322 eilandjes waarvan er honderd bevolkt zijn. Degene die je echt gezien wilt hebben zijn: Viti Levu, Vanua Levu, Taveuni, de Yasawa eilanden en Bequa. De Fiji eilanden zijn een waar paradijs voor snorkelaars en duikers, vanwege tal van prachtige riffen, spelonken en scheepswrakken.

 

Goedkope vliegtickets Fiji : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Nadi

Vergelijk goedkope vliegtickets Fiji voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Fiji vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Fiji vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Fiji te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Fiji? Geef je op voor de Fiji Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Fiji vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Fiji kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Fiji in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Fiji boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Fiji in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Fiji Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Fiji 

Hoe lang is het vliegen naar Fiji? De vluchtduur is al snel meer dan 20 uur. Inclusief meerdere tussenstops van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Fiji

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Fiji o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Fiji met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Fiji. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Fiji zijn het laatste gecheckt op 21-08-2018

0
shares