Vliegen naar Innsbruck

Innsbruck staat vooral bekend als speelstad voor Nederland op het Ek 2008 maar Innsbruck heeft als stad veel meer te bieden dan alleen een mooi stadion! Innsbruck is een stad in...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Innsbruck voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Innsbruck vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Innsbruck vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Innsbruck te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Innsbruck? Geef je op voor de Innsbruck Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Innsbruck vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Innsbruck kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Innsbruck in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Innsbruck boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Innsbruck in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Innsbruck als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Innsbruck

Hoe lang is het vliegen naar Innsbruck? De vliegtijd naar Innsbruck bedraagt ongeveer 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Innsbruck

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
Transavia
- *
NS International
- *
CityNightline
- *
TUIfly
 € 15,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Innsbruck o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Innsbruck met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Innsbruck. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Innsbruck zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017