Vliegen naar Praag

De prachtige stad Praag is de hoofdstad van Tsjechië. Het wordt wel gezien als een van de mooiste steden van Europa. En dat is niet gek: de stad heeft vele...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Praag voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Praag vliegen? 4 Tips:

  • Cheap tickets Praag vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Praag te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Praag? Geef je op voor de Praag Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Praag vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Praag kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Praag in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkope vlucht Praag in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Praag als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Praag

Hoe lang is het vliegen naar Praag? De vluchtduur bedraagt 1 uur en 25 minuten met een directe vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Praag

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
NS International
- *
Ryanair
 € 25,- -  € 39,-
Transavia
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Praag o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Praag met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Praag. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Praag zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017