Vliegen naar Moncton

Moncton is een middelgrote stad in het oosten van Canada. Moncton is één van de acht steden in de provincie New Brunswick met een inwonertal van 65.000. Moncton ligt...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 694,-

KLM

aanbevolen v.a. € 856,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Moncton voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Moncton

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Moncton

Kaart Moncton

Lees meer over Moncton

... vlakbij het schiereiland Novia Scotia en ligt niet ver van zee verwijderd.

De stad draagt de naam van een Britste Officier die de overgang leidden van Franse immigranten naar Canada. Van oudsher lag Moncton dus in het Franstalige gedeelte van Canada, ook wel Acadië genoemd. Tegenwoordig spreekt het overgrote deel van de bevolking Engels, alhoewel nog altijd 35% Franstalig is.

Alhoewel Moncton in totaal 2 keer failliet is gegaan, is het tegenwoordig (mede door de ligging) een belangrijk handelscentrum. Door de goede snelweg, snelle treinverbinding en gelegen vlakbij zee is het een uitstekend centrum voor de handel. Naast deze goede verbindingen heeft Moncton ook een mooi vliegveld, het reater Moncton International Airport. Er wordt gevlogen op met name Amerikaanse en Canadese bestemmingen. Vanuit Europa zul je dus altijd een overstap moeten maken op een Amerikaanse of Canadese luchthaven. Het vliegveld ligt ongeveer 8 km buiten het centrum.

Goedkoop naar Moncton vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Moncton? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Moncton te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Moncton? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Moncton vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Moncton deals. Tip: voor een last minute Moncton vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Moncton Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Moncton  

Hoe lang is het vliegen naar Moncton? De vluchtduur is 13 uur incl. een tussenstop van 2 uur

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Moncton

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Connections
- *
Jet Airways
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Moncton aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Moncton zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024