Vliegen naar Halifax

Halifax de hoofdstad van Nova Scotia ligt in het oosten van Canada. De stad wordt gedomineerd door een enorme zeehaven. Een bezoekje aan het maritieme museum mag dan ook niet...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 555,-

KLM

aanbevolen v.a. € 580,-

Delta Air lines

aanbevolen v.a. € 615,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Halifax voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Halifax

Kaart Halifax

Lees meer over Halifax

... ontbreken. Daarnaast kun je het prachtige historische centrum van Halifax ontdekken. Daarnaast wordt Halifax omringd door Nova Scotia, waar je prachtige natuurgebieden vindt. De wildernis in Nova Scotia is zeer bijzonder en lokt uit om te gaan walvisspotten, zeekajakken en hiken. Echter is Halifax ook erg bruisend met een gezellig nachtleven. Live muziek komt uit de vele bars over de kade. De tijd lijkt in sommige dorpen in Nova Scotia echt 100 jaar te hebben stil gestaan. Erg bijzonder!

Het vliegveld van Halifax heet Halifax Stanfield International Airport en ligt een stukje buiten de stad. Met de taxi of bus ben je in drie kwartier van het vliegveld in het centrum van Halifax. Sinds kort is er ook de Subway, oftewel metro, die je van de luchthaven naar Halifax centrum kunt nemen.

Er zijn overigens weinig directe vluchten naar Halifax vanuit Nederland. Vanaf Amsterdam maak je meestal een tussenstop of heb je een overstap in Toronto. Tip: het kan een hoop geld schelen om te vliegen vanaf Brussel Zaventem International Airport in plaats van Schiphol, dus neem dat altijd mee in je vergelijking.

Goedkoop naar Halifax vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Halifax? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Halifax te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Halifax? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Halifax vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Halifax kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Halifax vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Halifax boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Halifax in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Halifax Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Halifax  

Hoe lang is het vliegen naar Halifax? De vluchtduur is bij een rechtstreekse vlucht 13 uur. Bij een vlucht met een tussenstop kan je er al snel 2 uur er bij optellen.

Nieuwste Error Fares

€ 16 ,-
Barcelona
€ 308 ,-
Faro
€ 574 ,-
Peru

Bijkomende kosten bij vluchten Halifax

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Air Canada
 € 25,- -  € 39,-
United Airlines
- *
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Halifax aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Halifax met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Halifax zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023