Vliegen naar Halifax

Halifax de hoofdstad van Nova Scotia ligt in het oosten van Canada. De stad wordt gedomineerd door een enorme zeehaven. Een bezoekje aan het maritieme museum mag dan ook niet...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Halifax voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Halifax vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Halifax vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Halifax te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Halifax? Geef je op voor de Halifax Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Halifax vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Halifax kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Halifax in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Halifax boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Halifax in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Halifax als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Halifax

Hoe lang is het vliegen naar Halifax? De vluchtduur is bij een rechtstreekse vlucht 13 uur. Bij een vlucht met een tussenstop kan je er al snel 2 uur er bij optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Halifax

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC Fly + Drive
- *
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Halifax o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Halifax met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Halifax. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Halifax zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017