Vliegen naar Halifax

Halifax de hoofdstad van Nova Scotia ligt in het oosten van Canada. De stad wordt gedomineerd door een enorme zeehaven. Een bezoekje aan het maritieme museum mag dan ook niet...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 593,-

KLM

aanbevolen v.a. € 551,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Halifax voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Halifax

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Halifax

Kaart Halifax

Lees meer over Halifax

... ontbreken. Daarnaast kun je het prachtige historische centrum van Halifax ontdekken. Daarnaast wordt Halifax omringd door Nova Scotia, waar je prachtige natuurgebieden vindt. De wildernis in Nova Scotia is zeer bijzonder en lokt uit om te gaan walvisspotten, zeekajakken en hiken. Echter is Halifax ook erg bruisend met een gezellig nachtleven. Live muziek komt uit de vele bars over de kade. De tijd lijkt in sommige dorpen in Nova Scotia echt 100 jaar te hebben stil gestaan. Erg bijzonder!

Het vliegveld van Halifax heet Halifax Stanfield International Airport en ligt een stukje buiten de stad. Met de taxi of bus ben je in drie kwartier van het vliegveld in het centrum van Halifax. Sinds kort is er ook de Subway, oftewel metro, die je van de luchthaven naar Halifax centrum kunt nemen.

Er zijn overigens weinig directe vluchten naar Halifax vanuit Nederland. Vanaf Amsterdam maak je meestal een tussenstop of heb je een overstap in Toronto. Tip: het kan een hoop geld schelen om te vliegen vanaf Brussel Zaventem International Airport in plaats van Schiphol, dus neem dat altijd mee in je vergelijking.

Goedkoop naar Halifax vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Halifax? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Halifax te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Halifax? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Halifax vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Halifax deals. Tip: voor een last minute Halifax vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Halifax Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Halifax  

Hoe lang is het vliegen naar Halifax? De vluchtduur is bij een rechtstreekse vlucht 13 uur. Bij een vlucht met een tussenstop kan je er al snel 2 uur er bij optellen.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Halifax

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Air Canada
 € 25,- -  € 39,-
United Airlines
- *
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Halifax aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Halifax zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024