Vliegen naar Tbilisi

Rechtstreekse vluchten Amsterdam Tbilisi? De hoofdstad van Georgië is prima bereikbaar vanuit Nederland. KLM vliegt in samenwerking met Georgian Airways en Ukraine...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 143,-

VliegWinkel.nl

aanbevolen v.a. € 196,-

Pegasus Airlines

aanbevolen v.a. € 244,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tbilisi voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Tbilisi

Kaart Tbilisi

Lees meer over Tbilisi

... International Airlines tenminste tweemaal per dag. Vaak is dit met een tussenstop maar er is ook enkele keren per week een directe vlucht. Wie op zoek is naar een mooie deal doet er echter ook goed aan de prijzen voor Dusseldorf Tbilisi te vergelijken.

Over Tbilisi
De stad heeft meer dan 1,4 miljoen inwoners. Tbilisi is een multiculturele stad, er wonen meer dan 100 verschillende nationaliteiten. Tbilisi heeft een groot verschil in seizoenen.

Weer, klimaat en beste reistijd
De seizoenen lopen ongeveer gelijk met de seizoenen in Nederland, alleen zijn ze in Tbilisi extremer. Zo is het in juli gemiddeld 31 graden Celsius overdag en zakt de temperatuur in de winter naar 6 graden. In de nachten van december en januari vriest het vaak. De meeste regen valt in mei en juni.

Bezienswaardigheden
In Tbilisi is de Holy Trinity Cathedral of Tbilisi gebouwd, ook wel Sameba genoemd. Sameba is de derde hoogste orthodoxe kathedraal ter wereld, een bezoekje waard.

Op vakantie naar Tbilisi?
Reizen in Tbilisi gaat het makkelijkst met het openbaar vervoer. In Tbilisi ligt een metronetwerk. De stations zijn gebouwd in het Sovjet tijdperk en dat is ook te zien: ze zijn groot en prachtig bewerkt. Maar wil je je echt mengen in de Georgische cultuur, ga dan met de Marshrutka, een minibus die je overal naartoe brengt. Marshrutka brengen je ook verder buiten de stad, mocht je de omgeving willen leren kennen. 

Luchthaven Tbilisi
Luchthaven Tbilisi (TBS) ligt op 25 minuten rijden van Tbilisi. Vanuit Amsterdam zijn er rechtstreekse vluchten te boeken naar Tbilisi. Deze vluchten zijn periodegebonden en vliegen niet het hele jaar. 

Goedkoop naar Tbilisi vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Tbilisi vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tbilisi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tbilisi? Geef je op voor de Tbilisi Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tbilisi vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Tbilisi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Tbilisi in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tbilisi boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tbilisi in 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Tbilisi Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Tbilisi  

Hoe lang is het vliegen naar Tbilisi? Het is ruim 3100 kilometer vanuit Nederland naar Tbilisi vliegen. De vluchtduur Tbilisi is 4,5 uur met directe vlucht vanaf Amsterdam.

Nieuwste Error Fares

€ 299 ,-
Santo Domingo
€ 28 ,-
Pisa
€ 450 ,-
Fortaleza

Bijkomende kosten bij vluchten Tbilisi

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 27,- -  € 30,-
Pegasus Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
 € 27,- -  € 30,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-
Ukraine International Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Connections
- *
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Tbilisi o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Tbilisi met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Tbilisi. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tbilisi zijn het laatste gecheckt op 04-06-2019