Vliegen naar Tbilisi

Rechtstreekse vluchten Amsterdam Tbilisi? De hoofdstad van Georgië is prima bereikbaar vanaf Amsterdam Schiphol Airport. O.a. Georgian Airways heeft meerdere keren per week directe vluchten Tbilisi.  De Air France en KLM Tbilisi vluchten zijn actueel alleen met overstap of tussenstop.

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 526,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 426,-

KLM

aanbevolen v.a. € 238,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tbilisi voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Tbilisi

Kaart Tbilisi

Lees meer over Tbilisi

...

De Tbilisi KLM vluchten
Let op: KLM verkoopt in samenwerking met Georgian Airways en AirFrance tickets Tbilisi.  Maar de non-stop vluchten die behoorlijk aan de prijs zijn op de KLM website zijn in de praktijk met Georgian Airways. De andere vluchten zijn met een tussenstop . 


Budgettip
En ... in plaats van te kiezen voor een vliegticket Tbilisi met tussenstop: er zijn sinds kort hele goedkope vluchten Eindhoven Kutaisi boekbaar met prijsvechter Wizzair.  De afstand tussen de tweede stad van Georgie Kutaisi en Tbilisi is niet te groot. Met een auto ben je er in minder dan 23 uur. En er is ook een shuttelbus tussen de twee luchthavens. Zeker voor wie meer van Georgie wil zien is dit dus een mooi alternatief voor een vliegticket Amsterdam Tbilisi.

Over Tbilisi 
De stad heeft meer dan 1,4 miljoen inwoners. Tbilisi is een multiculturele stad, er wonen meer dan 100 verschillende nationaliteiten. Tbilisi heeft een groot verschil in seizoenen.

Weer, klimaat en beste reistijd
De seizoenen lopen ongeveer gelijk met de seizoenen in Nederland, alleen zijn ze in Tbilisi extremer. Zo is het in juli gemiddeld 31 graden Celsius overdag en zakt de temperatuur in de winter naar 6 graden. In de nachten van december en januari vriest het vaak. De meeste regen valt in mei en juni.

Bezienswaardigheden 
In Tbilisi is de Holy Trinity Cathedral of Tbilisi gebouwd, ook wel Sameba genoemd. Sameba is de derde hoogste orthodoxe kathedraal ter wereld, een bezoekje waard.

Op vakantie naar Tbilisi? 
Reizen in Tbilisi gaat het makkelijkst met het openbaar vervoer. In Tbilisi ligt een metronetwerk. De stations zijn gebouwd in het Sovjet tijdperk en dat is ook te zien: ze zijn groot en prachtig bewerkt. Maar wil je je echt mengen in de Georgische cultuur, ga dan met de Marshrutka, een minibus die je overal naartoe brengt. Marshrutka brengen je ook verder buiten de stad, mocht je de omgeving willen leren kennen. 

Luchthaven Tbilisi
Luchthaven Tbilisi (TBS) ligt op 25 minuten rijden van Tbilisi. Vanuit Amsterdam zijn er rechtstreekse vluchten te boeken naar Tbilisi. Deze vluchten zijn periodegebonden en vliegen niet het hele jaar. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Tbilisi Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Tbilisi vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Tbilisi? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Tbilisi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tbilisi? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tbilisi vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Tbilisi deals. Tip: voor een last minute Tbilisi vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Tbilisi Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Tbilisi  

Hoe lang is het vliegen naar Tbilisi? Het is ruim 3100 kilometer vanuit Nederland naar Tbilisi vliegen. De vluchtduur Tbilisi is 4,5 uur met directe vlucht vanaf Amsterdam.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Tbilisi

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Transavia
- *
Aegean Airlines
- *
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Pegasus Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Eurowings
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Tbilisi aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tbilisi zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024