Vliegen naar Miami

Op zoek naar goedkope vliegtickets Miami? Een directe vlucht Miami vanaf Amsterdam Schiphol Airport heb je nu gelukkige weer met 4 KLM Miami vluchten per week. Helaas zijn de directe vluchten  Miami vanaf Brussel met TUI fly tijdelijk gestopt.

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 486,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 484,-

KLM

aanbevolen v.a. € 727,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Miami voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Miami

Kaart Miami

Lees meer over Miami

...

Vliegreizen naar de luchthaven Miami International Airport
Vluchten naar Miami landen op Miami International Airport. Deze luchthaven is circa 13 km van de stad. Kijk voor meer informatie over Miami Airport op Vliegveldinfo.nl 

Opzoek naar goedkope vliegtickets Miami?
Goedkope vliegtickets Miami zoeken? Op deze pagina geven wij een overzicht van de aanbiedingen van goedkope tickets van KLM en de Miami vliegtickets TUI met bekende online reisbureaus zoals Cheap Tickets en Tix.

Tot voor kort waren de TUI vliegtickets Miami meestal de voordeligste optie voor een rechtsstreekse vlucht Miami. Maar helaas moest deze airline snoeien in haar langeafstandsvluchten voort het komende seizoen vanwege de hoge brandstofkosten.

Goedkoop ticket Miami KLM
Toch rechtstreeks naar Miami? Gelukkig zijn er voor wie er op vakantie naar Miami wil de directe vluchten van KLM. De KLM vliegtickets Miami die je boekt zijn met hun partner Delta die dagelijks naar deze swingende bestemming blijft vliegen vanaf Amsterdam.


Ook KLM partners Air France en Alitalia blijven naar Miami vliegen en deze vluchten worden ook via de KLM site verkocht.|

Goedkoop vliegen naar Miami
Zoek je vliegtickets naar Miami maar vind je voor jouw reisperiode geen goedkope tickets? Het is dan een optie om ook te kijken naar vliegtickets naar Fort Lauderdale. Soms kan je hier namelijk voordeliger naar toe vliegen en de afstand Fort Lauderdale - Miami is per auto maar een goed half uur.

Over Miami
Lekker flaneren op Ocean Drive en South Beach? Miami is het bekende vakantieoord in de Verenigde Staten van Amerika aan de Atlantische Oceaan, het is parel van de "Sunshine State" en de Spaanstalige hoofdstad van Amerika. "

In het centrum van Miami bestaat de bevolking voor het grootste gedeelte uit een mix van mensen uit Latijns-Amerika, dit heeft een enorme culturele invloed gehad op de ontwikkeling van de stad. Door deze ontwikkeling voelt downtown Miami helemaal niet aan als je doorsnee Amerikaanse stad met de culturele diversiteit die het straatbeeld bepaalt.

Het aangrenzende Miami Beach, wat onderdeel is van de agglomeratie, is natuurlijk één van de meest aantrekkelijke punten aan Miami. Loop over de heerlijke boulevard en geniet van het, altijd, schijnende zonnetje.

Rondreis Miami en Orlando
Voor wie vanuit Miami een rondreis wil maken door Florida kan daarnaast ook goedkope vliegtickets Orlando boeken, het is tenslotte een prima alternatieve luchthaven (met soms ook weer net iets goedkopere vliegreizen).

Nabij Orlando vindt zich natuurlijk ook het wereldberoemde pretpark Walt Disney World Resort. Het attractiepark is, zeker met kinderen, een must see en visit tijdens jouw rondreis in Florida, ook voor volwassenen!

Goedkoop naar Miami vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Miami? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Miami te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Miami? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Miami vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Miami deals. Tip: voor een last minute Miami vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Miami Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Miami?  

Hoe lang is de vliegtijd Miami vanaf Amsterdam? De vluchtduur Amsterdam Miami met de directe KLM vlucht is 10.30 uur. Bij een vlucht met een overstap kan je al snel 2 uur er bij optellen.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Miami

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
TUI.nl
- *
United Airlines
- *
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
D-reizen
- *
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Miami aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Miami zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024