Vliegen naar Medford

Medford is een stad in de Amerikaanse staat Oregon, aan de westkust van Amerika. In de omgeving van Medford vind je een aantal prachtige National parks, de natuurliefhebber kan...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 633,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Medford voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Medford

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Medford

Kaart Medford

Lees meer over Medford

... hier zijn hart ophalen.


Rond Medford vind je mooie meren waar je met een bootje op kunt dobberen of kunt vissen. Meer actie? Dan zijn er ook voldoende mogelijkheden om te raften. Ook vind je hier genoeg golfbanen en kun je in de bossen rondom Medford goed mountainbiken en wandelen.


Voor wijnliefhebbers is hier ook genoeg te beleven: Medford ligt namelijk in een wijnstreek, waardoor je hier vele wijnboeren vindt. Je vindt hier dus genoeg adresjes voor een wijnproeverij!


De zomers zijn er heerlijk warm, met temperaturen rond de 30 graden celsius. In januari is het een stuk kouder, overdag is het dan zo'n 8 graden, 's nachts schommelt het kwik rond het vriespunt.


5 kilometer ten noorden van Medford ligt de internationale luchthaven van deze stad. Toch wordt er vooral gevlogen op andere Amerikaanse bestemmingen. Vanaf Amsterdam maak je waarschijnlijk een overstap in Portland of Seattle.

Goedkoop naar Medford vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Medford? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Medford te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Medford? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Medford vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Medford deals. Tip: voor een last minute Medford vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Medford Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Medford  

Hoe lang is het vliegen naar Medford? De vliegtijd naar Medford bedraagt 17 uur en 45 minuten. Dit is inclusief een overstap van 2 uur in Toronto. Daarnaast is er een overstap van 1 uur en 4 minuten in Denver.

Nieuwste Error Fares

€ 539 ,-
Curacao
€ 167 ,-
Warschau
€ 499 ,-
Hurghada

Bijkomende kosten bij vluchten Medford

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Medford aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Medford zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024