Vliegen naar Medford

Medford is een stad in de Amerikaanse staat Oregon, aan de westkust van Amerika. In de omgeving van Medford vind je een aantal prachtige National parks, de natuurliefhebber kan...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Medford voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Medford vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Medford vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Medford te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Medford? Geef je op voor de Medford Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Medford vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Medford kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Medford in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Medford boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Medford in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Medford als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Medford

Hoe lang is het vliegen naar Medford? De vliegtijd naar Medford bedraagt 17 uur en 45 minuten. Dit is inclusief een overstap van 2 uur in Toronto. Daarnaast is er een overstap van 1 uur en 4 minuten in Denver.

Bijkomende kosten bij vluchten Medford

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Medford o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Medford met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Medford. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Medford zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017