Vliegen naar Eugene

Eugene, gelegen in de Amerikaanse staat Oregon, is een kleine stad aan de westkant van Amerika, zo'n 50 kilometer van de zee gelegen. De omgeving is bergachtig en ruig en trekt...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,014,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Eugene voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Eugene

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Eugene

Kaart Eugene

Lees meer over Eugene

... dan vooral sportliefhebbers, die gaan mountainbiken, wandelen, raften of zwemmen. 


De beste reistijd is van juni t/m september, de gemiddelde temperatuur ligt dan tussen de 22 en 27 graden celsius en er valt vrij weinig neerslag. De winters zijn koeler en natter, overdag stijgt het kwik dan niet boven de 10 graden uit.


7 kilometer ten noordwesten van Eugene vind je de internationale luchthaven van deze stad. Het is een vrij kleine luchthaven en er wordt dan ook vooral naar andere Amerikaanse steden gevlogen. Vanaf Amsterdam is het logisch om een overstap te maken in Portland, Seattle of Salt Lake City. Inclusief overstaptijd duurt de vlucht ongeveer 14 uur, maar dit hangt natuurlijk van de wachttijd op het overstapvliegveld af.


Tip: fietsen is erg populair in Eugene. Om de stad dus goed te leren kennen is het een aanrader om een fiets te huren.

Goedkoop naar Eugene vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Eugene? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Eugene te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Eugene? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Eugene vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Eugene kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Eugene vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Eugene boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Eugene in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Eugene Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Eugene  

Hoe lang is het vliegen naar Eugene? De vluchtduur is circa 14 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 589 ,-
Sydney
€ 54 ,-
Warschau
€ 76 ,-
Berlijn

Bijkomende kosten bij vluchten Eugene

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Eugene aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Eugene met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Eugene zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023