Vliegen naar Marsa Alam

Marsa Alam, tot een paar jaar terug bij niemand bekend, maar inmiddels een waar vakantieparadijs. Dit vissersdorpje, in het zuidoosten van Egypte staat vol met prachtige resorts...   

> lees meer
TUIFly.be

aanbevolen v.a. € 167,-

TUIfly.nl

aanbevolen v.a. € 370,-

De Vakantiediscounter

aanbevolen v.a. € 474,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Marsa Alam voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Marsa Alam

Kaart Marsa Alam

Lees meer over Marsa Alam

... en hotels, waar je vanuit zo op de prachtige Rode Zee kijkt.

Eigenlijk is het in Marsa Alam het hele jaar mooi weer, in januari overdag zo'n 23 graden, in juni t/m september overdag zo'n 35 graden Celsius. Het regent het hele jaar door nauwelijks in Marsa Alam.

Duiken Marsa Alam
Voor duikers is het hier in dit Egyptische vakantieoord een waar walhalla, je vind er de meest prachtige koraalriffen. Een perfecte vakantiebestemming dus als je voor zon, zee & relaxen gaat.

Excursies Marsa Alam
Wil je meer dan zon, zee en strand? Vanaf Marsa Alam kun je meerdere excursies boeken naar bezienswaardigheden, zoals de overblijfselen van de bijzondere Egyptische geschiedenis. Zo kun je vanaf Marsa Alam naar de hoofdstad Caïro of naar de stad Luxor. Natuurlijk mag een bezoek aan de piramides van Gizeh ook niet ontbreken!

Goedkoop vliegen naar Marsa Alam?
Vanaf Amsterdam gaan er rechtstreekse vluchten naar Marsa Alam. Er zijn meerdere maatschappijen die rechtstreekse vluchten aanbieden, vergelijk dus altijd de prijs om het voordeligste ticket te boeken.

Goedkoop naar Marsa Alam vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Marsa Alam? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Marsa Alam te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Marsa Alam? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Marsa Alam vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Marsa Alam kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Marsa Alam vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Marsa Alam boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Marsa Alam in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Marsa Alam Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Marsa Alam  

Hoe lang is het vliegen naar Marsa Alam? De vluchtduur naar Marsa Alam bedraagt rond de 5 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Marsa Alam

Aanbieder
Reserveringskosten
De Vakantiediscounter
 € 13,-
TUI.nl
- *
TUIfly
- *
Sunweb: Vlucht + Hotel
 € 40,- -  € 40,-
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Egyptair
- *
D-reizen
- *
TUIFly.be
- *
TUI.be
- *
Eurowings
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Marsa Alam aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Marsa Alam zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024