Vliegen naar Luxor

Luxor is een stad centraal gelegen in Egypte aan oostelijke oever van de langste rivier ter wereld de Nijl. Luxor heeft een inwonertal van ongeveer 430 duizend en staat bekend als...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Luxor voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Luxor vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Luxor vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Luxor te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Luxor? Geef je op voor de Luxor Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Luxor vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Luxor kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Luxor in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Luxor boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Luxor in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Luxor als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Luxor

Hoe lang is het vliegen naar Luxor? De vluchtduur is 8 uur incl. een tussenstop van 2,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Luxor

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Luxor o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Luxor met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Luxor. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Luxor zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017