Vliegen naar Luxor

Rechtstreekse vlucht Luxor? De TUI Luxor vluchten zijn er weer gdurende de herfst en winter vanaf Brussels Airport.

> lees meer
TUIFly.be

aanbevolen v.a. € 365,-

WaarSchijntdeZonWel.nl

aanbevolen v.a. € 599,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Luxor voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Luxor

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Luxor

Kaart Luxor

Lees meer over Luxor

...

Luxor is een stad centraal gelegen in Egypte aan oostelijke oever van de langste rivier ter wereld de Nijl. Luxor heeft een inwonertal van ongeveer 430 duizend en staat bekend als toeristische trekpleister vanwege het altijd zonnige, warme en droge klimaat. 

Als je aan Egypte denkt, denk je aan Piramides, sfinxen en andere oudheden. Veel van deze prachtige historische werken liggen om en nabij Luxor. Hierdoor is Luxor eigenlijk een open lucht museum. Luxor herbergt een paar van s´werelds meest bekende historische plekken waaronder de Vallei Der Koningen, de Luxor tempel en de Tempel van Hatsjepoet.

Doordat Luxor aan de Nijl ligt, kan je in het warme weer verkoeling zoeken bij de prachtige rivier. Als je nog meer wilt zien van Egypte en Luxor is een Nijl cruise ook zeker een aanrader. 

Luxor heeft als bekende toeristische trekpleister natuurlijk een eigen internationale vliegveld. De luchthaven van Luxor heet Luxor international airport en ligt op ongeveer 12 kilometer van het stadshart verwijderd. Het is mogelijk om direct te vliegen vanuit Nederland op Luxor, waardoor de vluchtduur tussen de 5 en 6 uur bedraagt.

Goedkoop naar Luxor vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Luxor? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Luxor te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Luxor? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Luxor vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Luxor kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Luxor vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Luxor boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Luxor in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Luxor Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Luxor  

Hoe lang is het vliegen naar Luxor? De vluchtduur is 8 uur incl. een tussenstop van 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Luxor

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
KLM
 € 10,-
TUIFly.be
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Luxor aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Luxor zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024