Vliegen naar Sharm El Sheikh

Hier vergelijk je alle ticket Sharm el Sheikh aanbiedingen razendsnel. Deze bekende, toeristische badplaats ligt op het Egyptische schiereiland Sinaï. Veel chartervluchten...   

> lees meer
TUIFly.be

aanbevolen v.a. € 207,-

De Vakantiediscounter

aanbevolen v.a. € 347,-

Tix

aanbevolen v.a. € 181,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Sharm El Sheikh voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Sharm El Sheikh

Kaart Sharm El Sheikh

Lees meer over Sharm El Sheikh

... vliegen naar Sharm el Sheikh omdat deze bestemming die bekend staat om de luxueuze resorts, zandstranden en ook vooral om de mooie duikmogelijkheden.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen op Sharm el Sheikh
Zowel EgyptAir als Turkish Airlines bieden vluchten naar Sharm El Sheikh aan, dit zijn wel vluchten met een tussenstop. Normaal gesproken gaan er ook meerdere chartervluchten vanaf Nederlandse luchthavens naar Sharm El Sheikh zoals TUI, Transavia en Corendon Airlines. Door de recente onrusten in Egypte is het aanbod actueel voor komende zomer en winter onbestendig. Waarschijnlijk zal Tui fly m.i.v. het komende seizoen weer naar Sharm El Sheikh vliegen vanaf Amsterdam.

Directe vlucht Sharm el Sheikh
Het aanbod aan al dan niet rechtstreekse vluchten Sharm el Sheikh vanaf luchthavens in Nederland is op dit moment beperkt. Je kunt wel goedkoop een directe vlucht Sharm el Sheikh met Tui fly, het oude Jetairfly, vanaf Brussel.

Vliegveld Sharm el Sheikh
De luchthaven Sharm el Sheikh, Sharm el Sheikh Airport (SSH) ligt op 10 minuten rijden van het stadscentrum.Sharm el Sheikh Airport  is het grootste vliegveld in de Sinaï regio. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Sharm El Sheikh Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkope vakantie voor zonliefhebbers
Sharm el Sheikh is een waar paradijs voor duikers en snorkellaars. De Rode Zee bezit prachtige koraalriffen en meer dan de helft van de kust is inmiddels beschermd natuurgebied. Vanuit Sharm el Sheikh zijn ook excursies mogelijk naar de Sinaï woestijn. Hier bevindt zich het Sint Catharinaklooster.

Beste reistijd Sharm el Sheikh
In de zomer kunnen de temperaturen in Sharm El Sheikh oplopen tot ruim boven de 30 graden. Door de zeer lage luchtvochtigheid is de hitte voor de pure zonaanbidders nog wel dragelijk, maar veel mensen kiezen voor een verblijf in Sharm El Sheikh in het voor- en naseizoen en in de winter. Veel Egyptische badplaatsen zijn een ultieme winterzon bestemming.

Reisadvies Sharm el Sheikh
Ondanks dat Egypte de laatste tijd veelal negatief in het nieuws is geweest, heeft het geweld zich vooral geconcentreerd rond de hoofdstad Caïro en kan je nog steeds makkelijk naar Sharm El Sheikh reizen. 

Goedkoop naar Sharm El Sheikh vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Sharm El Sheikh? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Sharm El Sheikh te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sharm El Sheikh? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sharm El Sheikh vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Sharm El Sheikh deals. Tip: voor een last minute Sharm El Sheikh vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Sharm El Sheikh Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Sharm el Sheikh?  

Hoe lang is vliegtijd naar Sharm El Sheikh? De vluchtduur naar Sharm El Sheikh bedraagt 5 uur en 30 minuten bij een rechtstreekse vlucht. Inclusief tussenstop is de vluchtduur minimaal 7,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Sharm El Sheikh

Aanbieder
Reserveringskosten
De Vakantiediscounter
 € 13,-
TUI.nl
- *
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Pegasus Airlines
 € 25,- -  € 39,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Transavia
- *
D-reizen
- *
TUIfly
- *
TUIFly.be
- *
TUI.be
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-
Egyptair
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Sharm El Sheikh aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sharm El Sheikh zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024