Vliegen naar Aswan

Aswan is een stad in het zuiden van Egypte met meer dan een kwart miljoen inwoners. Aswan staat vooral bekend om de vele historische gebouwen van het oude Egypte en de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Aswan voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Aswan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Aswan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Aswan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Aswan? Geef je op voor de Aswan Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Aswan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Aswan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Aswan in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Aswan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Aswan in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Aswan als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Aswan

Hoe lang is het vliegen naar Aswan? Rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar Aswan zijn er niet. Voor Aswan dien je over te stappen op Cairo. De vluchtduur naar Aswan bedraagt zodoende al snel zo'n 7 - 8 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Aswan

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Aswan o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Aswan met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Aswan. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Aswan zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017