Vliegen naar Aswan

Aswan is een stad in het zuiden van Egypte met meer dan een kwart miljoen inwoners. Aswan staat vooral bekend om de vele historische gebouwen van het oude Egypte en de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Aswan voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Aswan

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Aswan

Kaart Aswan

Lees meer over Aswan

... Aswandam. 

Door de bouw van de hoge Aswandam worden overstromingen van de Nijl voorkomen, maar het afdammen van de Nijl heeft ook nadelen voor alle ecosystemen rondom de Nijl en de vruchtbaarheid van de oevers. Het gevormde Nassermeer zorgde ervoor dat veel mensen en ook archeologische bezienswaardigheden als Aboe Simbel moesten verhuizen.

De ligging van Aswan aan de Nijl zorgt voor een economische impuls voor de toeristische sector. Veel bekende Nijlcruises beginnen namelijk in Aswan.

De luchthaven van Aswan ligt ongeveer 25 km van de stad vandaan. Tijdens de rit van het vliegveld naar het centrum kom je over de hoge Aswandam. Er gaan geen lokale bussen vanaf het vliegveld naar de binnenstad. Meestal zul je gebonden zijn aan het nemen van een taxi. Tip: spreek van tevoren een prijs af en onderhandel over de prijs!

Goedkoop naar Aswan vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Aswan? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Aswan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Aswan? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Aswan vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Aswan deals. Tip: voor een last minute Aswan vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Aswan Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Aswan  

Hoe lang is het vliegen naar Aswan? Rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar Aswan zijn er niet. Voor Aswan dien je over te stappen op Cairo. De vluchtduur naar Aswan bedraagt zodoende al snel zo'n 7 - 8 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Aswan

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Aswan aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Aswan zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024