Vliegen naar Mangalore

De havenstad Mangalore, aan de westkust van India, is de hoofdstad en toegangspoort van de provincie Karnataka. In Mangalore vind je vele culturen, en hier horen ook vele...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,418,-

KLM

aanbevolen v.a. € 625,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Mangalore voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Mangalore

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Mangalore

Kaart Mangalore

Lees meer over Mangalore

... verschillende talen bij. In de stad worden wel vijf verschillende talen gesproken! Gelukkig verstaat iedereen hier ook redelijk goed Engels.

In Mangalore is het het hele jaar rond overdag rond de 30 graden celsius. In de nacht koelt het af naar zo'n 22 tot 25 graden celsius. Van december tot en met maart valt er bijna geen regen, terwijl in de maanden juni, juli en augustus het behoorlijk kan spoken in Mangalore.

Het vliegveld van Mangalore, Mangalore Airport of Bajpe Airport genaamd, ligt 15 kilometer ten noordoosten van de stad. Vanaf Amsterdam zijn er verschillende vluchtroutes, vaak met twee overstaps. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via Frankfurt en Mumbai, Dubai en Bangalore of Parijs en Bangalore te vliegen.

In de stad kun je je het beste per bus vervoeren, voor lange afstanden heb je de keuze tussen bus en trein. Vanaf Mangalore is er een treinverbinding met onder andere Chennai en Mumbai. 

Goedkoop naar Mangalore vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Mangalore? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Mangalore te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Mangalore? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Mangalore vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Mangalore deals. Tip: voor een last minute Mangalore vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Mangalore Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Mangalore  

Hoe lang is het vliegen naar Mangalore? De vliegtijd naar Mangalore bedraagt 14 uur en 45 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 50 minuten in Hamburg. Daarnaast is er een overstap van 3 uur en 40 minuten in Dubai.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Mangalore

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Jet Airways
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Mangalore aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Mangalore zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024