Vliegen naar Luxemburg

Goedkoop vliegen naar Luxemburg? Vanaf Amsterdam ben je er met een uurtje! Goedkoper dan een vliegticket Luxemburg is reizen per trein. Die doet wel goed 5 uur over de reis.

> lees meer
NS International

aanbevolen v.a. € 76,-

Tix

aanbevolen v.a. € 205,-

KLM

aanbevolen v.a. € 209,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Luxemburg voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Luxemburg

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Luxemburg

Kaart Luxemburg

Lees meer over Luxemburg

...

Luxemburg heet volledig het Groothertogdom Luxemburg en is na Malta met ongeveer een half miljoen inwoners het kleinste land in Europa. De gelijknamige hoofdstad Luxemburg is tevens de grootste stad van het land met een ongelofelijke rijke geschiedenis. Luxemburg wordt omringd door 3 landen waardoor er altijd  een culturele diversiteit heeft geheerst waardoor er een unieke mix is ontstaan.

Luxemburg is eigenlijk heel dichtbij, maar we denken er zelden aan als we aan een heerlijke vakantie of citytrip aan het plannen zijn. Maar dat is zonde, Luxemburg is prachtig! Met haar valleien, het Mullertal, de Ardennen en de Luxemburg Stad heeft Luxemburg voor ieder wat wils te bieden.

Vanaf Amsterdam vliegen er rechtstreekse vluchten naar Luxemburg. Het is ongeveer een uurtje vliegen. Een andere mogelijkheid is om met de trein naar Luxemburg te reizen. De reis duurt iets langer (ongeveer 5 a 6 uur), maar je hoeft geen uren van te voren op het vliegveld te zijn én je stapt midden in Luxemburg uit. Vaak is de trein ook een stuk voordeliger in prijs dan een vliegticket. Maar vergelijk wel altijd even voor jouw specifieke datum!

Goedkoop naar Luxemburg vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Luxemburg? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Luxemburg te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Luxemburg? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Luxemburg vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Luxemburg kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Luxemburg vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Luxemburg boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Luxemburg in 2023? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Luxemburg Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Luxemburg  

Hoe lang is het vliegen naar Luxemburg? De vluchtduur is een uur. Bij een vlucht met overstap kan je al snel 2 uur er bij optellen.

Nieuwste Error Fares

€ 468 ,-
Seoul
€ 30 ,-
Verona
€ 388 ,-
Hurghada

Bijkomende kosten bij vluchten Luxemburg

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Luxemburg aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Luxemburg met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Luxemburg zijn het laatste gecheckt op 19-01-2023