Vliegen naar Malta

Alle actuele aanbiedingen van vliegtickets Malta vergelijken? Malta International Airport is het enige vliegveld op het eiland. De luchthaven ligt op slechts 5 kilometer ten zuiden van de hoofdstad Valletta. Na landing van je vliegtuig ben je dus zo in je hotel of appartement!

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Malta voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Malta vliegen? 4 Tips:

  • Cheap tickets Malta vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Malta te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Malta kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Malta in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Malta boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Malta in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Malta als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Malta

Hoe lang is het vliegen naar Malta? De vliegtijd bij een rechtstreekse vlucht bedraagt rond de 3 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Malta

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Transavia
- *
Schipholtickets
 € 30,-
TUIfly
 € 15,-
KLM
 € 10,-
Sunweb
 € 25,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Malta o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Malta met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Malta. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Malta zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017