Vliegen naar Straatsburg

Straatsburg, de mooie hoofdstad van de regio Elzas, is bekend als zetel van het Europees Parlement. Straatsburg is echter ook een hele mooie stad met enkele hele bijzondere...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 342,-

KLM

aanbevolen v.a. € 207,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Straatsburg voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Straatsburg

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Straatsburg

Kaart Straatsburg

Lees meer over Straatsburg

... gebouwen waaronder de beroemde Notre Dame.

Een echte hotspot in Straatsburg is het Tommi Ungerer museum. Dit museum in heeft een schitterende collectie met o.a. 8000 van Ungerer waaronder heel veel prenten voor kinderboeken maar ook erotische tekeningen!

Vliegen naar Straatsburg Goedkope vluchten Straatsburg? Als je voordelige tickets Amsterdam Straatsburg zoekt dan kan je gratis gebruik maken van de flight alert service hierboven. Geef je mailadres en je max. budget op en zo snel een reisbureau of KLM tickets Straatsburg in de aanbieding heeft binnen jouw budget sturen wij je meteen een mailtje!

Amsterdam Straatsburg, met het vliegtuig of de trein?
Nb - vaak is een treinreis Straatsburg voordeliger dan vliegen. De reis per trein vanaf Amsterdam duurt natuurlijk wel wat langer (reken op ruim 8 uur), maar is in de nieuwe tgv's wel heel ontspannen! 


Airport Strasbourg (SXB) ligt op 18 minuten rijden van het centrum van Straatsburg. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Straatsburg Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Straatsburg vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Straatsburg? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Straatsburg te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Straatsburg? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Straatsburg vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Straatsburg deals. Tip: voor een last minute Straatsburg vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Straatsburg Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Straatsburg  

Hoe lang is het vliegen naar Straatsburg? De vluchtduur is 1 uur en 5 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Straatsburg

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
NS International
- *
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Straatsburg aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Straatsburg zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024