Vliegen naar Straatsburg

Straatsburg, de mooie hoofdstad van de regio Elzas, is bekend als zetel van het Europees Parlement. Straatsburg is echter ook een hele mooie stad met enkele hele bijzondere...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Straatsburg voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Straatsburg vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Straatsburg vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Straatsburg te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Straatsburg? Geef je op voor de Straatsburg Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Straatsburg vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Straatsburg kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Straatsburg in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Straatsburg boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Straatsburg in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Straatsburg als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Straatsburg

Hoe lang is het vliegen naar Straatsburg? De vluchtduur is 1 uur en 5 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Straatsburg

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
NS International
- *
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Straatsburg o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Straatsburg met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Straatsburg. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Straatsburg zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017