Vliegen vanaf Maastricht

Ben je op zoek naar de leukste vliegbestemmingen vanaf Maastricht of wil je weten welke luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties vanaf Maastricht vliegen? Hier verzamelen we een overzicht voor jou!

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Maastricht voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Maastricht

Kaart Maastricht

Lees meer over Maastricht

...

Goedkope vluchten vanuit Maastricht

Vanuit Maastricht zijn er verbindingen naar o.a. de volgende bestemmingen:


- Vluchten naar Londen- vluchten naar Alicante

- Vluchten naar Barcelona- vluchten naar Bodrum

- Vluchten naar Hurghada- vluchten naar Antalya

Bekijk ook: top 10 deals voor vliegen vanaf Maastricht vanaf 42,-  


Over Maastricht Airport
De luchthaven Maastricht Airport ligt ten noorden van de stad en deelt haar vliegveld met de Duitse stad Aachen. Maastricht heeft een klein vliegveld, alhoewel er naast passagiersvliegtuigen ook veel cargo te vinden is, die van over de hele wereld komt.

Vooral in de zomer zijn er veel vluchten van goedkope vliegtuigmaatschappijen richting zonnige bestemmingen, zoals Turkije, Portugal, Spanje, de Canarische Eilanden en veel meer. Zo vliegt Corendon bijvoorbeeld in het zomerseizoen van Antalya naar Maastricht en andersom.


Woon je in het zuiden of vind je het niet erg om een stukje te rijden (of met de trein natuurlijk) dan is het zeker een aanrader om ook eens te kijken of er een goedkopere variant vanaf Maastricht vliegt i.p.v. Schiphol. De luchthaven ligt ten noorden van de stad, langs de A2. Ga je met de auto, dan is dat natuurlijk ideaal. Met de trein kun je het beste uitstappen op station Beek-Elsloo, vanaf hier gaat bus 59 die naar het vliegveld gaat.


Daarnaast zou je er natuurlijk nog een aantal dagen Maastricht aan kunnen plakken, deze romantische stad is al een vakantie op zich!

Goedkoop naar Maastricht vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Maastricht? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Maastricht te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Maastricht? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Maastricht vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Maastricht kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Maastricht vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Maastricht boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Maastricht in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Maastricht Deals als 1e ontvangen?


Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Maastricht

Aanbieder
Reserveringskosten

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Maastricht aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Maastricht met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Maastricht zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024