Vliegen naar Luik

Luik is de hoofdstad van de gelijknamige Belgische provincie met een kleine 200.000 inwoners gelegen aan het Belgische gedeelte van de Maas.  Luik is een niet te grote maar...   

> lees meer
NS International

aanbevolen v.a. € 58,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Luik voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Luik

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Luik

Kaart Luik

Lees meer over Luik

...te maar erg romantische stad, Luik is dan ook perfect voor een weekendje weg of in combinatie met andere bestemmingen zoals Brugge, Gent of Antwerpen. In de wijk L'lle in Luik zijn een heleboel heerlijke restaurantjes en terrassjes waar je voor niet teveel kan genieten van een lekker hapje eten. 

Luik is een erg cultureel ingestelde stad met vele bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om een bezoekje te brengen. Mooie plekken om te bezoeken in Luik zijn het Luikse Paleis van de Prinsbisschoppen, het paleis staat op het prachtige plein genaamd Le Place Saint-Lambert. De Sint-Paulus Kathedraal is de erg grote oude en prachtige kathedraal van het bisdom Luik. 

Het vliegveld van Luik genaamd van Liege airport maar ook vaak luchthaven Luik-Bierset genoemd. De luchthaven van Luik ligt op ongeveer tien minuten rijden van de binnenstad van Luik vandaan. Vanaf het vliegveld nabij Luik kunt u met shuttle bussen, normale bus lijnen of taxi's naar uw bestemming gaan. Of u kunt voor eigen vervoer een auto huren op de luchthaven Luik-Bierset bij één van de vele autoverhuurbedrijven. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Luik Airport op Vliegveldinfo.nl.

Op onze site kunt heel gemakkelijk uw goedkope vlieg of trein tickets Luik vergelijken. Boek daarom snel uw goedkope tickets Luik!

Goedkoop naar Luik vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Luik? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Luik te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Luik? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Luik vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Luik deals. Tip: voor een last minute Luik vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Luik Deals als 1e ontvangen?


Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Luik

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Luik aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Luik zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024