Vliegen naar La Coruna

La Coruna is de hoofdstad van Á Coruna met een inwoner aantal van een kleine 250.000. La Coruna is een havenstad met de grootste haven van Europa op het gebied van vis en...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 209,-

KLM

aanbevolen v.a. € 307,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 112,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets La Coruna voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij La Coruna

Kaart La Coruna

Lees meer over La Coruna

... zeevruchten. Buiten de haven is er ook een mooi strand in La Coruna.

Er zijn vele bezienswaardigheden in La Coruna zo hebben ze een prachtige vuurtoren die zelfs op de Unesco erfgoed lijst staat.

boek daarom snel uw goedkope vliegtickets La Coruna!!

Goedkoop naar La Coruna vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets La Coruna vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets La Coruna te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar La Coruna? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe La Coruna vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar La Coruna kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights La Coruna in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje La Coruna boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht La Coruna in 2021 / 2022? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste La Coruna Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd La Coruna  

Hoe lang is het vliegen naar La Coruna? Er gaan geen directe vluchten naar La Coruna. De vluchtduur is daarom ook wat langer. De vluchtduur is tussen de 5 en 7 uur.

Nieuwste Error Fares

KLM Flexdeals

€ 376 ,-
Toronto
€ 7 ,-
Pula

Bijkomende kosten bij vluchten La Coruna

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket La Coruna aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis La Coruna met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets La Coruna zijn het laatste gecheckt op 04-11-2020