Vliegen naar La Coruna

La Coruna is de hoofdstad van Á Coruna met een inwoner aantal van een kleine 250.000. La Coruna is een havenstad met de grootste haven van Europa op het gebied van vis en...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets La Coruna voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar La Coruna vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets La Coruna vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets La Coruna te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar La Coruna? Geef je op voor de La Coruna Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe La Coruna vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar La Coruna kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights La Coruna in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje La Coruna boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht La Coruna in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
La Coruna als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd La Coruna

Hoe lang is het vliegen naar La Coruna? Er gaan geen directe vluchten naar La Coruna. De vluchtduur is daarom ook wat langer. De vluchtduur is tussen de 5 en 7 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten La Coruna

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vueling
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket La Coruna o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis La Coruna met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar La Coruna. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets La Coruna zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017