Vliegen naar Kunming

Kunming is de grootste stad en hoofdstad van de Zuidwestelijk in China gelegen provincie Yunnan. De frisse stad Kunming heeft ook wel de bijnaam de lentestad mede door de hoge...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kunming voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kunming vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kunming vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kunming te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kunming? Geef je op voor de Kunming Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kunming vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kunming kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kunming in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kunming boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kunming in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kunming als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kunming

Hoe lang is het vliegen naar Kunming? Er gaan geen directe vluchten naar Kunming. Je maakt dus altijd een tussenstop. De vluchtduur is tussen de 14 en 16 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kunming

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kunming o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kunming met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kunming. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kunming zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017