Vliegen naar Kuala Terengganu

Kuala Terengganu is de sultan residentie, grootste stad en hoofdstad van de Noord-Maleisische deelstaat Terengganu.De stad beschikt over een relatief goede infrastructuur en...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kuala Terengganu voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kuala Terengganu vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kuala Terengganu vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kuala Terengganu te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kuala Terengganu? Geef je op voor de Kuala Terengganu Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kuala Terengganu vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kuala Terengganu kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kuala Terengganu in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kuala Terengganu boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kuala Terengganu in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kuala Terengganu als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kuala Terengganu

Hoe lang is het vliegen naar Kuala Terengganu? De vliegtijd naar Kuala Terengganu bedraagt 17 uur en 30 minuten. Dit is inclusief een overstap van 4 uur en 20 minuten in Kuala Lumpur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kuala Terengganu

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kuala Terengganu o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kuala Terengganu met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kuala Terengganu. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kuala Terengganu zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017