Vliegen naar Kota Bharu

Kota Bharu is de hoofdstad van de Maleisische staat Kelantan en van het zelfde genaamde district. Kota Bharu betekent nieuwe stad in het Maleisisch. Kota Bharu is een Islamitische...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kota Bharu voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kota Bharu vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kota Bharu vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kota Bharu te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kota Bharu? Geef je op voor de Kota Bharu Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kota Bharu vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kota Bharu kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kota Bharu in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kota Bharu boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kota Bharu in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kota Bharu als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kota Bharu

Hoe lang is het vliegen naar Kota Bharu? De vluchtduur Amsterdam Kota Bharu bedraagt op zijn minst 17 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kota Bharu

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kota Bharu o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kota Bharu met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kota Bharu. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kota Bharu zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017