Vliegen naar Kota Bharu

Kota Bharu is de hoofdstad van de Maleisische staat Kelantan en van het zelfde genaamde district. Kota Bharu betekent nieuwe stad in het Maleisisch. Kota Bharu is een Islamitische...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kota Bharu voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kota Bharu

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kota Bharu

Kaart Kota Bharu

Lees meer over Kota Bharu

... deelstaat gelegen tegen de grens van Thailand. De stad is de hoofdstad van de staat Kelantan. De stad heeft rond de 450.000 inwoners en is de grootste stad aan de oostkust van het land.

Makkelijk goedkope vliegtickets Kota Bharu vinden?
Schrijf je dan nu direct in voor onze Flight-Alert service. Wij vergelijken helemaal voor niets alle tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen. Zodat je een snel en makkelijk overzicht hebt van alle Kota Bharu aanbiedingen.

Het klimaat van Kota Bharu
Kota Bharu heeft een waanzinnig klimaat met hoge temperaturen en zon het hele jaar door! Echter heeft de omgeving van Kota Bharu in de periode van oktober tot maart last van moesson. Vaak regent dan de hele dag heftig. De beste periode voor een bezoek aan Kota Bharu is dan ook de periode april tot september.

Bezienswaardigheden vakantie Kota Bharu
Het Istana Balai Besar is een van de oudste paleizen van het land. Het paleis is gebouwd rond 1840 en kent Javaanse invloeden. Dit is niet zo gek omdat de Sultan van oorsprong uit Java kwam. Op ongeveer 14 kilometer liggen er drie prachtige vissersdorpen. Namelijk Wat Photivhan Jambum, Kuala Besar en Kampung Sabak. Een bezoek aan deze dorpen is absoluut de moeite waard. Omdat de omgeving prachtig is en je een unieke kijk geeft op hoe de lokale bevolking leeft.

Directe vlucht Kota Bharu

Petra Khota Bharu Airport is de luchthaven van Kota Bharu en het belangrijkste vliegveld van de regio. Er zijn helaas geen directe vluchten vanuit Nederland naar Kota Bharu. Je dient tenminste een overstap te maken in Kuala Lumpur. Het is in Kota Bharu 6 uur later als in Nederland.

Goedkoop naar Kota Bharu vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kota Bharu? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kota Bharu te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kota Bharu? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kota Bharu vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Kota Bharu kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Kota Bharu vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kota Bharu boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kota Bharu in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Kota Bharu Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kota Bharu  

Hoe lang is het vliegen naar Kota Bharu? De vluchtduur Amsterdam Kota Bharu bedraagt op zijn minst 17 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Kota Bharu

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kota Bharu aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kota Bharu met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kota Bharu zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024