Vliegen naar Slowakije

De beste deals voor tickets Slowakije? Check de Slowakije aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Slowakije : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Bratislava
bestemming Bratislava
Voordelig vliegen naar Slowakije? Vergelijk de vliegtickets naar Wenen. Deze stad ligt slechts 40 kilometer van Bratislava en is met een directe OV-lijn met de hoofdstad verbonden. Vanuit Charleroi kun je wel rechtstreeks naar Bratislava vliegen, handig wanneer je in het zuiden van Nederland woont. 
Vliegtickets Slowakije : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kosice
bestemming Kosice

De tweede grootste stad van Slowakije, gelegen aan de oever van de Hornad met een dal omgeven door bomen, bereik je doorgaans met één tussenstop, meestal is dit in Wenen. De reisduur bedraagt minimaal 3 uur. Een alternatieve luchthaven voor Kosice is Poprad Airport, gelegen op zo'n 86 km afstand. 

Luchthavens in Slowakije

Kaart Slowakije

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Slowakije

Door een afwisselend landschap heeft Slowakije veel boeiende en interessante bezienswaardigheden. Voor het grootste gedeelte bestaat Slowakije uit berggebieden, die allemaal deel uitmaken van de Beskiden en de Karpaten. De grootste en hoofdstad van Slowakije is Bratislava. Hier tref je een historisch centrum, fraaie paleizen en bijzondere kerkgebouwen. De stad telt circa 430.000 inwoners. Een aantal andere grote steden zijn: Kosice, Nitra en Presov.

Goedkope vliegtickets Slowakije 
Voor goedkope vliegtickets naar Slowakije kun je het beste een prijsvergelijking starten. Er zijn geen directe vluchten vanuit Nederland waardoor er minimaal één tussenstop gemaakt moet worden. Slowakije kent meerdere internationale luchthavens: Bratislava, Kosice en Poprad/Tatry Airport. De meest voordelige vliegtickets vind je naar de luchthaven in de hoofdstad Bratislava. Hoe lang is het vliegen naar Slowakije? Op zijn snelst is het zo'n 2,5 uur vliegen vanaf Schiphol. Luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar Slowakije en voordelige vliegtickets aanbieden zijn onder andere Germanwings en Transavia. Handige informatie over de vliegvelden in Slowakije vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Bezienswaardigheden Slowakije 
Tijdens een vakantie naar Slowakije kun je ontzettend veel trekpleisters bezoeken. Het land kent een groot aantal karakteristieke historische gebouwen en monumenten. Op 1993 maakte Slowakije zich los van Tsjechië waardoor Tjecho-Slowakije ophield met bestaan. Wanneer je geen hoogte vrees hebt is het een unieke ervaring de hoge Tatra’s te bezoeken. Hier vind je meer dan 25 bergtoppen wel hoger dan 2500 meter! Blijf je liever met beide benen op de begaande grond dan kun je ook altijd het Slowaakse Paradijs bezoeken. Hier kun je heerlijk wandelen door een Unesco beschermd natuurgebied! De op een heuvel gelegen burcht in Bratislava trekt jaarlijks vele toeristen. 

Klimaat van Slowakije
In Slowakije lopen de temperaturen nogal uiteen dankzij de klimaatverschillen. Over het algemeen tref je vaak koele winters en lekkere warme zomers. De beste maanden om Slowakije te bezoeken zijn mei, juni en september. Deze maanden tref je er doorgaans een lekker temperatuurtje tussen de 20 en 25 graden.

Goedkoop naar Slowakije vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Slowakije? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Slowakije te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Slowakije? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Slowakije vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Slowakije deals. Tip: voor een last minute Slowakije vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Slowakije Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Slowakije? 

De vluchtduur van Schiphol naar Bratislava is minder dan twee uur bij een rechtstreekse vlucht. De vliegtijd naar Kosice is vanwege een overstap minstens drie uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Slowakije

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Slowakije aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Slowakije zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024