Vliegen naar Koh Samui

Een goedkoop vliegticket Koh Samui voor een vakantie op dit tropische eiland in Thailand? Koh Samui ligt in de Golf van Thailand en er leven circa 40.000 inwoners en minstens...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 757,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,020,-

WaarSchijntdeZonWel.nl

aanbevolen v.a. € 863,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Koh Samui voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Koh Samui

Kaart Koh Samui

Lees meer over Koh Samui

... zoveel toeristen in de honderden hotels, resorts en vakantiehuizen. Koh Samui staat bekend om misschien wel de mooiste stranden van de wereld, het motto van Koh Samui is dan ook "Life is a beach".

De goedkoopste vluchten naar Koh Samui vinden? Tips van vliegexperts
Er gaan vanaf Amsterdam Schiphol geen directe vluchten Koh Samui, reken altijd op een tussenstop of overstap. Maar hoewel een rechtstreekse vlucht Koh Samui niet te boeken is kan je toch redelijk vlot op je bestemming komen mits je voor het eerste deel wel een non-stop vlucht naar Bangkok Suvernabhumi International Airport  boekt. Vanaf Bangkok naar Koh Samui vlieg je meestal met Thai Airways. De vluchtduur Bangkok - Koh Samui is maar goed een uurtje en er gaat bijna elk uur een vlucht. 

Koh Samui Airport
De luchthaven van Koh Samui is goed ontwikkeld en biedt verschillende doorreismogelijkheden binnen en buiten Thailand. Zo zijn directe vluchtverbindingen met o.a. Bangkok, Chiang Mai en Phuket, maar ook met enige regelmaat met Singapore, Maleisië of bijvoorbeeld China. Ter plaatse zijn dergelijke vluchten altijd vrij gemakkelijk te boeken al is het vaak net goedkoper om van tevoren te regelen.

Binnenlandse verbindingen met Koh Samui
Qua vervoer naar het vasteland zou je met het vliegtuig kunnen gaan of met de dagelijkse veerdienst. Deze veerdienst vertrekt uit Lipa Noi en vaart naar Don Sak. Je hebt ook een ferry die vertrekt uit Ang Thong, hier kan je óók een veerboot pakken naar het noordelijk gelegen eiland Ko Pha-ngan. Beide veerdiensten liggen in de westkust van het eiland, die van Lipa Noi ligt alleen meer centraal gelegen waar de veerdienst van Ang Thong meer in het noorden ligt.

De laatste jaren is de infrastructuur op dit eiland sterk verbeterd. De nationale regering heeft toegezegd om nog meer aan de wegen en waternetwerken te werken en ze daarmee aanzienlijk te verbeteren.

Klimaat, weer en beste reistijd
Koh Samui kent een tropisch klimaat. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 25 graden. De pieken liggen vooral in de maanden van april tot en met september. De beste reistijd voor Koh Samui is van december t/m april, want dit is de droogste periode. In de overige maanden moet je rekening houden met af en toe een tropische bui.

Goedkoop naar Koh Samui vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Koh Samui? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Koh Samui te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Koh Samui? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Koh Samui vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Koh Samui deals. Tip: voor een last minute Koh Samui vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Koh Samui Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Koh Samui?  

Hoe lang is het vliegen naar Koh Samui? De vluchtduur Amsterdam - Koh Samui bedraagt minimaal 13,5 uur. Dit is inclusief 1 overstap in Bangkok.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Koh Samui

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Qatar Airways
 € 25,- -  € 39,-
TUI.nl
- *
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Koh Samui aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Koh Samui zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024