Vliegen naar Ko Chang

Koh Chang is een schitterend eiland, met een heerlijk tropisch klimaat en veel mooie hotels en resorts direct aan één van de vele mooie stranden. Het prachtige white...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ko Chang voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Ko Chang vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ko Chang vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ko Chang te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ko Chang? Geef je op voor de Ko Chang Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ko Chang vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ko Chang kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ko Chang in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ko Chang boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ko Chang in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Ko Chang als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Ko Chang

Hoe lang is het vliegen naar Ko Chang? De vluchtduur is 13 uur incl. een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Ko Chang

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Ko Chang o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ko Chang met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Ko Chang. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ko Chang zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017