Vliegen naar Ko Chang

Koh Chang is een schitterend eiland, met een heerlijk tropisch klimaat en veel mooie hotels en resorts direct aan één van de vele mooie stranden. Het prachtige white...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 971,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ko Chang voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Ko Chang

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Ko Chang

Kaart Ko Chang

Lees meer over Ko Chang

... sand beach behoort tot de mooiste stranden van Thailand. Het eiland ligt ten zuidoosten van Bangkok in de Golf van Thailand, dichtbij de grens met Cambodja. Koh Chang is nog altijd een groen eiland waar veel te beleven is. Zo worden er diverse excursies aangeboden door de prachtige jungle waarbij je alle speciale plekjes van het eiland aan bod komen.

Veel reizigers combineren een bezoek aan de hoofdstad van Thailand, Bangkok, met een weekje zon op Koh Chang. Ook combinaties van Koh Chang en Pattaya zijn populair.

Vliegen naar Koh Chang (Trat Airport) of de bus uit Bangkok? De luchthaven waarop je vliegt als je naar Koh Chang wilt is Trat. Als je vanuit Nederland naar Koh Chang wilt vliegen moet je wel altijd minimaal één keer overstappen. Voor budgetreizigers is het een voordelig alternatief om te vliegen naar de hoofdstad van Thailand en dan de bus uit Bangkok te nemen. Deze doet er circa 5 uur over. Maar natuurlijk kun je ook gewoon een auto huren wat een echte uitdaging is. Enkele kilometers van het vliegveld liggen de veerponten waarmee je een overstap kunt maken naar het eiland Koh Chang. 

Goedkoop naar Ko Chang vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ko Chang vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ko Chang te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ko Chang? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ko Chang vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ko Chang kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ko Chang in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ko Chang boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ko Chang in 2020? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Ko Chang Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ko Chang  

Hoe lang is het vliegen naar Ko Chang? De vluchtduur is 13 uur incl. een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 355 ,-
Tanzania
€ 459 ,-
Mexico City
€ 426 ,-
Kathmandu

Bijkomende kosten bij vluchten Ko Chang

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Ko Chang o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ko Chang met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen naar Ko Chang. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ko Chang zijn het laatste gecheckt op 16-12-2019