Vliegen naar Koh Chang

Koh Chang is een schitterend eiland, met een heerlijk tropisch klimaat en veel mooie hotels en resorts direct aan één van de vele mooie stranden. Het prachtige white...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Koh Chang voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Koh Chang

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Koh Chang

Kaart Koh Chang

Lees meer over Koh Chang

... sand beach behoort tot de mooiste stranden van Thailand. Het eiland ligt ten zuidoosten van Bangkok in de Golf van Thailand, dichtbij de grens met Cambodja.

Koh Chang is nog altijd een groen eiland waar veel te beleven is. Zo worden er diverse excursies aangeboden door de prachtige jungle waarbij je alle speciale plekjes van het eiland aan bod komen.

Goedkoop vliegen van Bangkok naar Koh Chang

Veel reizigers combineren een bezoek aan de hoofdstad van Thailand, Bangkok, met een weekje zon op Koh Chang. Ook combinaties van Koh Chang en Koh Samui of Pattaya zijn populair. 

Vliegen naar Koh Chang (Trat Airport) of de bus uit Bangkok? De luchthaven waarop je vliegt als je naar Koh Chang wilt is Trat. Als je vanuit Nederland naar Koh Chang wilt vliegen moet je wel altijd minimaal één keer overstappen en het is een dure verbinding.

Voor budgetreizigers is het een voordelig alternatief om een goedkoop ticket Bangkok te boeken en dan daar de bus naar Koh Chang te nemen.  Deze doet er circa 5 uur over. Maar natuurlijk kun je ook gewoon een auto huren wat een echte uitdaging is. 

Enkele kilometers van het vliegveld liggen de veerponten waarmee je een overstap kunt maken naar het eiland Koh Chang. 

Twijfel je nog m.b.t. welke Thaise eilanden je wil bezoeken? Kijk dan bij al onze vliegtickets Thailand tips.

Goedkoop naar Koh Chang vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Koh Chang? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Koh Chang te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Koh Chang? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Koh Chang vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Koh Chang kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Koh Chang vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Koh Chang boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Koh Chang in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Koh Chang Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Koh Chang  

Hoe lang is het vliegen naar Ko Chang? De vluchtduur is 13 uur incl. een korte tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 589 ,-
Sydney
€ 54 ,-
Warschau
€ 76 ,-
Berlijn

Bijkomende kosten bij vluchten Koh Chang

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Koh Chang aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Koh Chang met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Koh Chang zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023