Vliegen naar Kilimanjaro

Voor een vlucht naar Kilimanjaro, Tanzania is de meest logische optie vaak KLM. Kilimanjaro Airport is namelijk meerdere keren per week per rechtstreekse KLM vlucht te bereiken vanaf Amsterdam Schiphol.

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 837,-

Tix

aanbevolen v.a. € 682,-

Lufthansa

aanbevolen v.a. € 529,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kilimanjaro voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Kilimanjaro

Kaart Kilimanjaro

Lees meer over Kilimanjaro

...

Amsterdam - Kilimanjaro KLM
KLM heeft directe vluchten Kilimanjaro en daarnaast kan je ook nog vluchten boeken waarvan Kenya Aiways een deel van de vluchtuitvoering voor haar rekening neemt. Deze hebben meestal een tussenstop in Nairobi.

Kilimanjaro Tanzania
Kilimanjaro is een bijzondere stad gelegen in het Noord-Oosten van Tanzania, die dezelfde naam draagt als de grootste berg van Afrika. Voor de avonturiers onder ons is er de mogelijkheid om op Kilimanjaro expeditie te gaan en deze berg met een hoogte van 5892 meter te beklimmen.

Vakantietips
Een van de  populairste, maar ook een van de zwaarste wandelroutes van de Kilimanjaro is de machame route. De whiskey-route zoals de Machame route ook wel genoemd wordt, kan in een week tijd worden gelopen.Mocht je geen fanatieke wandelaar of klimmer zijn dan kun je de Kilimanjaro ook op een andere manier beklimmen en bekijken. Ook kun je aan de voet van de Kilimanjaro gezellig van een hapje en een drankje genieten. 

Kilimanjaro is een prachtige bestemming voor natuurliefhebbers. Enkele van de mooiste Nationale parken liggen op slechts tientallen kilometers. De stad heeft verschillende klimaten en landschappen en daardoor ook een groot planten en dierenrijk.

Luchthaven Kilimanjaro Airport
Dit vliegveld is qua omvang en passagiersaantallen het tweede van het land. Er gaan dan ook dagelijks verschillende vluchten vanuit Nederland naar Kilimanjaro Airport. Een alternatief voor de budgetreiziger is goedkoop vliegen naar Nairobi en vervolgens doorrijden met de shuttlebus naar Moshi. Je totale reisduur is dan wel wat langer, maar ach - onderweg zie je ook heel wat!

Goedkoop naar Kilimanjaro vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kilimanjaro? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kilimanjaro te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kilimanjaro? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kilimanjaro vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Kilimanjaro kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Kilimanjaro vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kilimanjaro boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kilimanjaro in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Kilimanjaro Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kilimanjaro  

Hoe lang is het vliegen naar Kilimanjaro? De vluchtduur Kilimanjaro is 8,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 72 ,-
Las Palmas, Gran Canaria
€ 120 ,-
Marrakech
€ 459 ,-
Punta Cana

Bijkomende kosten bij vluchten Kilimanjaro

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Kenya Airways
- *
Emirates
 € 27,- -  € 30,-
Turkish Airlines
 € 27,- -  € 30,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kilimanjaro aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kilimanjaro met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kilimanjaro zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023