Vliegen naar Kilimanjaro

Voor een vlucht naar Kilimanjaro, Tanzania is de meest logische optie vaak KLM. Kilimanjaro is namelijk meerdere keren per week per rechtstreekse KLM vlucht te bereiken vanaf...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kilimanjaro voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kilimanjaro vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kilimanjaro vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kilimanjaro te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kilimanjaro? Geef je op voor de Kilimanjaro Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kilimanjaro vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kilimanjaro kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kilimanjaro in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kilimanjaro boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kilimanjaro in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kilimanjaro als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kilimanjaro

Hoe lang is het vliegen naar Kilimanjaro? De vluchtduur Kilimanjaro is 8,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kilimanjaro

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kilimanjaro o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kilimanjaro met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kilimanjaro. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kilimanjaro zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017