Goedkoop vliegen naar Entebbe

Entebbe is een stad in Oeganda. Er wonen zo'n 79.000 inwoners. Entebbe ligt op een schiereiland in het grootste meer van heel Afrika, het Victoriameer. Op 40 kilometer van Entebbe...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 444,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 489,-

KLM

aanbevolen v.a. € 562,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Entebbe voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Entebbe

Kaart Entebbe

Lees meer over Entebbe

... ligt de hoofdstad van Oeganda: Kampala.

De goedkoopste vluchten naar Entebbe vinden
De luchthaven van Entebbe is de belangrijkste internationale luchthaven van Oeganda. Dit komt onder meer door de ligging van Entebbe, niet ver van de hoofdstad Kampala vandaan. Vanaf Amsterdam en Brussel gaan er rechtstreekse vluchten naar Entebbe International Airport.

Goedkope vliegtickets Entebbe boeken?
Wil je op je vliegticket besparen? Het kan honderden euro's schelen om een vliegticket met overstap te boeken dan een rechtstreekse vlucht. Dan vlieg je bijvoorbeeld via Istanboel, Caïro of Addis Abeba naar Entebbe.

Amsterdam Entebbe met KLM
En als je toch graag vertrouwd met KLM naar wilt reizen dan kan je soms goedkope vliegtickets Entebbe boeken door te kiezen voor een vertrek vanuit Antwerpen, Brussel of Düsseldorf!

Meer over een vakantie naar Entebbe, Oeganda

Het hele jaar door ligt de temperatuur overdag rond de 25 graden. Van juni t/m augustus regent het het minst en is het het beste weer, net als in januari.

Safari Oeganda, vliegen naar Entebbe
Entebbe is een goed uitgangspunt om de rest van Oeganda te ontdekken, zoals de jungle. Chimpansees, olifanten, giraffen, nijlpaarden en leeuwen leven hier in het wild. Oeganda kent vijf nationale parken waar je deze bijzondere dieren kunt bewonderen.

Tip: check voordat je op reis gaat het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse zaken. Bekijk het actuele reisadvies van Oeganda.

Goedkoop naar Entebbe vliegen? 4 Tips:

  • Cheap tickets Entebbe vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Entebbe te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Entebbe? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Entebbe vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Entebbe kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Entebbe vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkope vlucht Entebbe in 2022? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Entebbe Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Entebbe  

Hoe lang is het vliegen naar Entebbe? De vluchtduur Entebbe is circa 8 uur bij een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam. Met overstap ben je al snel 14 a 15 uur onderweg.

Nieuwste Error Fares

€ 8 ,-
Londen
€ 13 ,-
Rome
Milaan

Bijkomende kosten bij vluchten Entebbe

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Turkish Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Entebbe aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Entebbe met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Entebbe zijn het laatste gecheckt op 10-01-2022