Goedkoop vliegen naar Entebbe

Entebbe is een stad in Oeganda. Er wonen zo'n 79.000 inwoners. Entebbe ligt op een schiereiland in het grootste meer van heel Afrika, het Victoriameer. Op 40 kilometer van Entebbe...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Entebbe voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Entebbe vliegen? 4 Tips:

  • Cheap tickets Entebbe vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Entebbe te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Entebbe? Geef je op voor de Entebbe Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Entebbe vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Entebbe kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Entebbe in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkope vlucht Entebbe in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Entebbe als 1e ontvangen?



beschikbaar komt.

Vliegtijd Entebbe

Hoe lang is het vliegen naar Entebbe? De vluchtduur Entebbe is circa 8 uur bij een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam. Met overstap ben je al snel 14 a 15 uur onderweg.

Bijkomende kosten bij vluchten Entebbe

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Emirates
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Entebbe o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Entebbe met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Entebbe. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Entebbe zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017