Vliegen naar Kemi Tornio

Kemi in Finland is een bestemming bij uitstek voor wie een avontuurlijke wintervakantie zoekt, want vanaf medio november kan jein Kemi eigenlijk altijd rekenen op lekker winters...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kemi Tornio voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kemi Tornio vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kemi Tornio vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kemi Tornio te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kemi Tornio? Geef je op voor de Kemi Tornio Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kemi Tornio vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kemi Tornio kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kemi Tornio in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kemi Tornio boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kemi Tornio in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kemi Tornio als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kemi Tornio

Hoe lang is het vliegen naar Kemi Tornio? Er zij geen rechtstreekse vluchten. Je moet dus altijd een overstap maken. De vlucht duur is daarom ook 8 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kemi Tornio

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kemi Tornio o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kemi Tornio met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kemi Tornio. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kemi Tornio zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017