Vliegen naar Kemi Tornio

Kemi in Finland is een bestemming bij uitstek voor wie een avontuurlijke wintervakantie zoekt, want vanaf medio november kan jein Kemi eigenlijk altijd rekenen op lekker winters...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kemi Tornio voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kemi Tornio

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kemi Tornio

Kaart Kemi Tornio

Lees meer over Kemi Tornio

... weer! Bijzonder romantisch is een overnachting in Kemi Snowcastle (letterlijk het Kemi sneeuwpaleis, erg populair onder honeymooners).

Kemi Tornio airport is een klein vliegveld in Finland tussen de plaatsen Kemi en Tornio in. De IATA code van de luchthaven Kemi is KEM. Zowel Kemi als Tornio (dat op de grens tussen Fins Lapland en Zweeds Lapland ligt) liggen aan een treinstation, vanaf daar gaan ook gratis bussen tussen Tornio en Kemi! 

Goedkoop naar Kemi Tornio vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kemi Tornio? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kemi Tornio te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kemi Tornio? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kemi Tornio vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Kemi Tornio kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Kemi Tornio vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kemi Tornio boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kemi Tornio in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Kemi Tornio Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kemi Tornio  

Hoe lang is het vliegen naar Kemi Tornio? Er zij geen rechtstreekse vluchten. Je moet dus altijd een overstap maken. De vlucht duur is daarom ook 8 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Kemi Tornio

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kemi Tornio aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kemi Tornio met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kemi Tornio zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024