Vliegen naar Kaliningrad

Afgescheiden van de rest van Rusland, tussen Litouwen en Polen in, ligt nog een stuk land dat bij Rusland hoort. In dit gebied ligt de Russiche stad Kaliningrad aan de Oostzee,...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kaliningrad voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kaliningrad

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kaliningrad

Kaart Kaliningrad

Lees meer over Kaliningrad

... Kaliningrad heeft ongeveer zo'n 430.000 inwoners. De Duits/Nederlandse naam van Kaliningrad is Koningsbergen.

In het kleine stuk afgescheiden Rusland ligt een bezienswaardigheid die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, Curonian Spit. Dit is een uiterst bijzondere bezienswaardigheid en bij een reis naar Kaliningrad eigenlijk een must see! De Koningspoort staat symbool voor Kaliningrad, en is één van de originele zes stadspoorten die in de 19e eeuw zijn gebouwd. De beurs van Kaliningrad is minstens net zo indrukwekkend als de voorgaande gebouwen. De beurs van Kaliningrad is een gebouw in een Noord-Italiaanse neorenaissance stijl.

Kaliningrad kent een gematigd klimaat, zomers is het overdag een graad of 22, in de winter schommelt het rond het vriespunt.

De luchthaven van Kaliningrad genaamd Chrabrovo airport ligt ten Noorden van Kaliningrad op ongeveer een half uur rijden van de binnenstad van Kaliningrad vandaan. Het vliegveld van Kaliningrad is vanaf Amsterdam goed bereikbaar door een overstap te maken in bijvoorbeeld St. Petersburg, Riga of Warschau.

Boek daarom snel uw goedkope vliegtickets Kaliningrad!

Goedkoop naar Kaliningrad vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kaliningrad? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kaliningrad te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kaliningrad? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kaliningrad vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Kaliningrad kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Kaliningrad vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kaliningrad boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kaliningrad in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Kaliningrad Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kaliningrad  

Hoe lang is het vliegen naar Kaliningrad? De vliegtijd naar Kalinigrad bedraagt 6 uur en 20 minuten. Dit is inclusief een overstap van 2 uur en 50 minuten in Minsk.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Kaliningrad

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kaliningrad aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kaliningrad met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kaliningrad zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024