Vliegen naar Nepal

De beste deals voor tickets Nepal? Check de Nepal aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Nepal : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kathmandu
bestemming Kathmandu

Is het begin van jouw ontdekkingsreis door het mysterieuze, spirituele en woeste Nepal op het wereld beroemde en beschermde Durbar Square.

Last minute vliegtickets Nepal

Luchthavens in Nepal

Kaart Nepal

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Nepal

Gelegen in de Himalaya tussen de twee grootmachten India en China. Nepal is niet alleen voor backpackers en bergbeklimmers een prachtige bestemming, ook voor de normale reiziger heeft Nepal veel te bieden. De hoofdstad Kathmandu laat een overweldigende indruk achter, de ongerepte natuur van Nepal vind je bijna nergens. Als geboorteplaats van Boeddha heeft Nepal een hoge spirituele en mystieke sfeer die in het hele land te voelen is.

Goedkope vliegtickets Nepal? Voordeligste vliegen met overstap

Nepal is natuurlijk geen goedkope bestemming om naartoe te vliegen, het loont dus echt goed de deals in de gaten te houden. Als je vliegt naar Nepal land je op de hoofdstad Kathmandu. De vluchtduur bedraagt gemiddeld een kleine 12 uur dus zorg ervoor dat je iets hebt om je te vermaken in het vliegtuig! Hoewel er in bepaalde perioden van het jaar rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar Kathmandu gaan, is het zeker verstandig ook de vluchten met één overstap of tussenlanding te bekijken. De vluchten met een stop in het Midden-Oosten zijn zeer concurrerend en vaak het goedkoopste.

Check ook zeker de vluchten vanaf Brussel of Düsseldorf en speel veelvuldig met de vluchtdagen. Dat is verreweg de beste manier om de goedkoopste vlucht Nepal te bemachtigen. Nepal heeft overigens meer vliegvelden dan alleen de internationale luchthaven bij Kathmandu. Zo vind je een vliegveldje nabij Lamidanda en Lukla. De laatste luchthaven wordt veelal gebruikt door bergbeklimmers die de Mount Everest willen trotseren. Vluchten naar deze luchthavens boek je het makkelijkst ter plaatse.

Wat is de beste reistijd voor reizen naar Nepal?
De beste reisperiode voor Nepal is maart t/m mei. Je zit dan net buiten het regenseizoen en de temperatuur is in deze maanden nog goed te doen. Vanaf juni tot september is het regenseizoen en stijgt de temperatuur. Als je in de Kathmandu vallei blijft, kun je prima in deze periode reizen. Vanaf oktober begint de temperatuur te dalen en in de winter kan het goed koud worden in Nepal.

Nepal visum
Om Nepal binnen te mogen, heb je een visum nodig. Daarnaast heb je een paspoort nodig, dit paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn. Het visum kun je online aanvragen, in Amsterdam bij het Consulaat of bij aankomst in Nepal.


Handige informatie over de vliegvelden in Nepal vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Nepal vliegen? 3 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Nepal? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Nepal vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Nepal kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Nepal vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkope vlucht Nepal in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Nepal Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Nepal 

Hoe lang is het vliegen naar Nepal? De vluchtduur is 12,5 uur incl. een tussenstop van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Nepal

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
333Travel
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Nepal aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nepal zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024