Vliegen naar Nepal

Gelegen in de Himalaya tussen de twee grootmachten India en China. Nepal is niet alleen voor backpackers en bergbeklimmers een prachtige bestemming, ook voor de normale reiziger heeft Nepal veel te bieden. De hoofdstad Kathmandu laat een overweldigende indruk achter, de ongerepte natuur van Nepal vind je bijna nergens. Als geboorteplaats van Boeddha heeft Nepal een hoge spirituele en mystieke sfeer die in het hele land te voelen is.

Goedkope vliegtickets Nepal : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kathmandu

Vergelijk goedkope vliegtickets Nepal voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Nepal vliegen? 3 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Nepal? Geef je op voor de Nepal Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Nepal vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Nepal kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Nepal in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkope vlucht Nepal in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Nepal Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Nepal 

Hoe lang is het vliegen naar Nepal? De vluchtduur is 12,5 uur incl. een tussenstop van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Nepal

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
China Eastern Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Jet Airways
 € 25,- -  € 39,-
Qatar Airways
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Nepal o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Nepal met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Nepal. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nepal zijn het laatste gecheckt op 21-08-2018

0
shares