Vliegen naar Kapalua Hawaii

Kapalua is een kleine plaats in Hawaii, op het eiland Maui. Kapalua is vooral bekend van Kapalua Resort, een resort met alles erop en eraan, zoals twee eigen golfbanen. De...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kapalua Hawaii voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kapalua Hawaii vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kapalua Hawaii vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kapalua Hawaii te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kapalua Hawaii? Geef je op voor de Kapalua Hawaii Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kapalua Hawaii vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kapalua Hawaii kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kapalua Hawaii in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kapalua Hawaii boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kapalua Hawaii in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kapalua Hawaii als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kapalua Hawaii

Hoe lang is het vliegen naar Kapalua Hawaii? De vliegtijd naar Kapalua Hawaii bedraagt 20 uur en 45 minuten. Dit is inclusief een overstap van 3 uur en 10 minuten in Los Angeles. Vanaf Honolulu bedraagt de vliegtijd 45 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Kapalua Hawaii

Aanbieder
Reserveringskosten
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kapalua Hawaii o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kapalua Hawaii met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kapalua Hawaii. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kapalua Hawaii zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017