Vliegen naar Kapalua Hawaii

Kapalua is een kleine plaats in Hawaii, op het eiland Maui. Kapalua is vooral bekend van Kapalua Resort, een resort met alles erop en eraan, zoals twee eigen golfbanen. De...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kapalua Hawaii voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kapalua Hawaii

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kapalua Hawaii

Kaart Kapalua Hawaii

Lees meer over Kapalua Hawaii

... stranden van Kapalua zijn zoals in je dromen: een azuurblauwe zee, wuivende palmbomen en een goudgeel strand. Kapalua is geen stad maar een dorp omdat het maar 500 inwoners heeft. 

Goedkope vliegtickets Kapalua Hawaii
Schrijf je vandaag nog in voor onze gratis Flight-Alert service! Hiermee ben je altijd verzekerd van alle beste aanbiedingen. Wij vergelijken alle tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen. Schrijf je in om de beste aanbiedingen voor de datum van je reis en prijs te ontvangen. Wij houden je dagelijks of wekelijks op de hoogte.


Het vliegveld van Kapalua
Kapalua heeft een klein vliegveld, er wordt alleen naar andere bestemming op Hawaii gevlogen, zoals Honolulu. Wil je naar Kapalua, dan zul je dus hoogstwaarschijnlijk een overstap moeten maken op Hawaii. Een andere optie is vliegen op Kahului airport, een vliegveld niet ver van Kapalua. Kapalua Airport is gelegen op 9 km van het centrum van het eiland.

Bezienswaardigheden Kapalua
De stranden van Kapalua zijn zo mooi dat ze in de top 10 van beste stranden in Amerika staan van het Travel Channel. Het Condé Nast Traveler Magazine gaf de stranden een nog hogere notering. De stranden waren volgens dit reismagazine zelfs de beste van heel het land! Wil je toch wat actiever zijn dan alleen lekker op je strandbedje luieren? Dan is de kust uitermate geschikt voor een mooie wandeling. Zowel door het mooie zand als langs de prachtige rotsen.

Goedkoop naar Kapalua Hawaii vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Kapalua Hawaii? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Kapalua Hawaii te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kapalua Hawaii? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kapalua Hawaii vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Kapalua Hawaii deals. Tip: voor een last minute Kapalua Hawaii vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Kapalua Hawaii Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kapalua Hawaii  

Hoe lang is het vliegen naar Kapalua Hawaii? De vliegtijd naar Kapalua Hawaii bedraagt 20 uur en 45 minuten. Dit is inclusief een overstap van 3 uur en 10 minuten in Los Angeles. Vanaf Honolulu bedraagt de vliegtijd 45 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Kapalua Hawaii

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kapalua Hawaii aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kapalua Hawaii zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024