Vliegen naar Hilo

Hilo is de grootste plaats op in de Amerikaanse staat en eiland Hawaii. Hilo heeft een populatie van ongeveer 50.000 en ligt oostelijk op het eiland. Hilo kijkt uit over een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Hilo voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Hilo

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Hilo

Kaart Hilo

Lees meer over Hilo

... grote baai genaamd Hilo bay tussen de twee vulkaan schilden Mauna Loa en Mauna Kea.

Hilo is ook een echte studentenstad door de universiteit genaamd de University of Hawaii at Hilo. Een leuk weetje over Hilo is dat Hilo de hoofdstad van de macadamia noten is, proef deze inheemse lekkernijen dan ook! 

In Hilo heeft elk jaar een festival genaamd Merrie Monarch Festival. Het is een uitgebreid cultureel festival ten ere van koning David Kalakaua voor zijn toewijding en steun aan de kunsten. Het Merry Monarch festival duurt in Hilo een week lang en is een mix tussen verschillende Hawaiiaans inheemse activiteiten. 

Hilo heeft een uitzonderlijk heerlijk klimaat met weinig neerslag en perfecte temperaturen. De temperaturen schommelen gedurende het hele jaar nauwelijks tussen de 18 en 17 graden. Het regent in Hilo en de rest van het eiland kent relatief veel regen dagen, echter zijn dit over het algemeen kleine buitjes.

Hilo heeft zelf een vliegveld genaamd Hilo International airport en ligt net buiten de stad vandaan. Het is helaas niet mogelijk om direct te vliegen op Hilo vanwege de enorme afstand die u moet overbruggen. 

Goedkoop naar Hilo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Hilo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Hilo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Hilo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Hilo vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Hilo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Hilo vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Hilo boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Hilo in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Hilo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Hilo  

Hoe lang is het vliegen naar Hilo? De vluchtduur is al snel meer dan 25 uur inclusief meerdere tussnestops van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 589 ,-
Sydney
€ 54 ,-
Warschau
€ 76 ,-
Berlijn

Bijkomende kosten bij vluchten Hilo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Hilo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Hilo met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Hilo zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023