Vliegen naar Kahului

Kahului is een stad met een kleine 30.000 inwoners en ligt op het sprookjesachtige Hawaii. Het vliegveld van Kahului is goed bereikbaar, vanaf Amsterdam kun je er met...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 797,-

Tix

aanbevolen v.a. € 848,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kahului voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kahului

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kahului

Kaart Kahului

Lees meer over Kahului

... één overstap zijn.


De omgeving van Kahului is prachtig, in de nabije omgeving vind je bergen en een azuurblauwe zee met wuivende palmbomen. Het klimaat is er heerlijk: het is eigenlijk altijd mooi weer. Ze onderscheiden er een zomer en een winter, van mei t/m oktober is de zomer, met een gemiddeld dagtemperatuur van 29 graden celsius. De winter is van november t/m april, het is dan gemiddeld 26 graden overdag.

Goedkoop naar Kahului vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Kahului? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Kahului te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kahului? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kahului vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Kahului deals. Tip: voor een last minute Kahului vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Kahului Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kahului  

Hoe lang is het vliegen naar Kahului? De vluchtduur is al snel meer dan 20 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Kahului

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kahului aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kahului zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024