Vliegen naar Kahului

Kahului is een stad met een kleine 30.000 inwoners en ligt op het sprookjesachtige Hawaii. Het vliegveld van Kahului is goed bereikbaar, vanaf Amsterdam kun je er met...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 789,-

Lufthansa

aanbevolen v.a. € 708,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kahului voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kahului

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kahului

Kaart Kahului

Lees meer over Kahului

... één overstap zijn.


De omgeving van Kahului is prachtig, in de nabije omgeving vind je bergen en een azuurblauwe zee met wuivende palmbomen. Het klimaat is er heerlijk: het is eigenlijk altijd mooi weer. Ze onderscheiden er een zomer en een winter, van mei t/m oktober is de zomer, met een gemiddeld dagtemperatuur van 29 graden celsius. De winter is van november t/m april, het is dan gemiddeld 26 graden overdag.

Goedkoop naar Kahului vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kahului? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kahului te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kahului? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kahului vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Kahului kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Kahului vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kahului boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kahului in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Kahului Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kahului  

Hoe lang is het vliegen naar Kahului? De vluchtduur is al snel meer dan 20 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

Transavia Sale

€ 540 ,-
Seychellen
€ 389 ,-
Corfu

Bijkomende kosten bij vluchten Kahului

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kahului aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kahului met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kahului zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023