Vliegen naar Kahului

Kahului is een stad met een kleine 30.000 inwoners en ligt op het sprookjesachtige Hawaii. Het vliegveld van Kahului is goed bereikbaar, vanaf Amsterdam kun je er met...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kahului voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kahului vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kahului vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kahului te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kahului? Geef je op voor de Kahului Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kahului vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kahului kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kahului in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kahului boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kahului in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kahului als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kahului

Hoe lang is het vliegen naar Kahului? De vluchtduur is al snel meer dan 20 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kahului

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kahului o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kahului met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kahului. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kahului zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017