Vliegen naar Kaohsiung

In het zuiden van Taiwan ligt Kaohsiung, een stad met meer dan 2,5 miljoen inwoners. Taiwan is een onontdekt paradijs, de massa toeristen is heeft het nog niet ontdekt. Maar dat...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 958,-

Tix

aanbevolen v.a. € 1,161,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kaohsiung voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kaohsiung

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kaohsiung

Kaart Kaohsiung

Lees meer over Kaohsiung

... is eigenlijk oneerlijk, Taiwan biedt prachtige stranden, een azuurblauwe zee en een ruig binnenland met hoge bergtoppen en indrukwekkende watervallen. Taiwan, en zeker de omgeving van Kaohsiung, leent zich uitstekend om te ontdekken op de fiets. Je kunt in Kaohsiung een fiets huren en de speciale fietsroute afleggen. Aanrader!

Daarnaast is het klimaat heerlijk, in januari wordt het gemiddeld overdag 24 graden celsius, in juli is dit zelfs 32 graden. Wel zit je dan midden in het regenseizoen, die van juni t/m augustus duurt.

Vanaf het vliegveld van Kaohsiung wordt vooral gevlogen naar andere Aziatische bestemmingen. Je zult vanaf Amsterdam dan ook hoogstwaarschijnlijk een overstap maken in één van de grotere Aziatische steden, zoals Bangkok, Hong Kong en Taipei.

Goedkoop naar Kaohsiung vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Kaohsiung? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Kaohsiung te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kaohsiung? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kaohsiung vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Kaohsiung deals. Tip: voor een last minute Kaohsiung vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Kaohsiung Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kaohsiung  

Hoe lang is het vliegen naar Kaohsiung? Er gaan geen rechtstreekse vluchten naar Kaohsiung. Je moet daarom een overstap maken. De vluchtduur is daarom ook rond de 14 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Kaohsiung

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kaohsiung aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kaohsiung zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024