Vliegen naar Kaohsiung

In het zuiden van Taiwan ligt Kaohsiung, een stad met meer dan 2,5 miljoen inwoners. Taiwan is een onontdekt paradijs, de massa toeristen is heeft het nog niet ontdekt. Maar dat...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kaohsiung voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kaohsiung vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kaohsiung vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kaohsiung te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kaohsiung? Geef je op voor de Kaohsiung Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kaohsiung vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kaohsiung kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kaohsiung in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kaohsiung boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kaohsiung in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kaohsiung als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kaohsiung

Hoe lang is het vliegen naar Kaohsiung? Er gaan geen rechtstreekse vluchten naar Kaohsiung. Je moet daarom een overstap maken. De vluchtduur is daarom ook rond de 14 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kaohsiung

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kaohsiung o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kaohsiung met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kaohsiung. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kaohsiung zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017