Vliegen naar Jersey

Even uitwaaien op Jersey? De Transavia vluchten vanaf Rotterdam naar Jersey zijn helaas gestopt, maar hier tref je alternatieve tips voor reizen naar Jersey en de andere...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Jersey voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Jersey

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Jersey

Kaart Jersey

Lees meer over Jersey

... Kanaaleilanden!

Vakantie Jersey
Dit mooie eiland behoort tot de Britse Kanaaleilanden. Jersey is het grootste kanaaleiland met 91.000 inwoners. Jersey ligt ter hoogte van Normandië 161 kilometer ten zuiden van het Verenigd Koninkrijk. De hoofdstad van Jersey is Saint Helier met 28 duizend inwoners en ligt aan de zuid kust van Jersey. Een erg interessante en veel bezochte bezienswaardigheid in Saint Helier is Elizabeth Castle. Huur zeker een auto of boek een fly drive Jersey om alle mooie plekjes te ontdekken.

Shoppen in belastingparadijs St Helier Jersey
In Jersey is overigens nog veel meer te doen behalve van de natuur en de zon genieten, zo is Jersey een hele lucratieve plek om te gaan shoppen de belasting ligt hier namelijk vele malen lager en er hoeft geen btw betaalt te worden. Wat zo leuk is aan Jersey is dat er een mix is van Franse en Engelse cultuur bestaat door de ligging en het eigendom, dit maakt dat rond lopen op Jersey een zeer bijzondere ervaring is met een aparte sfeer.

Luchthaven Jersey
Jersey heeft als eiland zijnde natuurlijk een eigen vliegveld. De luchthaven van Jersey bevindt zich bij de gemeente Saint Peter. Vanuit Nederland gaan er geen directe vluchten naar het vliegveld in Jersey. Als je naar het eiland wilt reizen zal je via Londen, Birmingham of Southampton moeten vliegen. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Jersey Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Jersey vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Jersey? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Jersey te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Jersey? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Jersey vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Jersey kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Jersey vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Jersey boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Jersey in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Jersey Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Jersey  

Hoe lang is het vliegen naar Jersey? Er gaan geen directe vluchten naar Jersey. Je moet een tussenstop maken. De vlucht duur is daarom 3,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 63 ,-
Londen
€ 774 ,-
Curacao
€ 541 ,-
Nairobi

Bijkomende kosten bij vluchten Jersey

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Jersey aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Jersey met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Jersey zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023