Vliegen naar Jersey

Even uitwaaien op Jersey? De Transavia vluchten vanaf Rotterdam naar Jersey zijn helaas gestopt, maar hier tref je alternatieve tips voor reizen naar Jersey en de andere...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Jersey voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Jersey vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Jersey vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Jersey te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Jersey? Geef je op voor de Jersey Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Jersey vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Jersey kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Jersey in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Jersey boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Jersey in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Jersey als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Jersey

Hoe lang is het vliegen naar Jersey? Er gaan geen directe vluchten naar Jersey. Je moet een tussenstop maken. De vlucht duur is daarom 3,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Jersey

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Jersey o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Jersey met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Jersey. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Jersey zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017