Vliegen naar Kanaaleilanden

Op nog geen 3,5 uur vliegen vanaf Amsterdam Schiphol land je op de eilandengroep van de Kanaaleillanden in een totaal andere wereld: Jersey, Guernsey, Herm, Sark en Alderney zijn een ideale bestemming voor levensgenieters! Want hoewel de Kanaaleilanden voor de Franse westkust liggen zijn ze officieel Brits Kroonbezit en hebben ze elk een uniek karakter. Op het vriendelijke Jersey, het ruigere Guernsey of het ongerepte Sark kun je uitstekend genieten van de Britse tradities en Franse charme. Genieten van heerlijk eten en Britse gastvrijheid dus!

Goedkope vliegtickets Kanaaleilanden: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Jersey
Vliegtickets Kanaaleilanden: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Guernsey

Last minute Kanaaleilanden aanbiedingen

logo tix.jpg

Jersey

v.a. € 147,-

logo tix.jpg

Guernsey

v.a. € 228,-

Goedkoop naar Kanaaleilanden vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kanaaleilanden vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kanaaleilanden te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kanaaleilanden? Geef je op voor de Kanaaleilanden Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kanaaleilanden vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kanaaleilanden kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kanaaleilanden in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kanaaleilanden boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kanaaleilanden in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kanaaleilanden als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kanaaleilanden

Hoe lang is het vliegen naar Kanaaleilanden? De kortste vluchtduur naar de Kanaaleilanden is 3 uur inclusief een stop of overstap. Er zijn geen directe vluchten vanuit Nederland naar de Kanaaleilanden meer sinds de rechtstreekse vluchten van VLM airlines en de Transavia vluchten naar de Kanaaleilanden vanaf Rotterdam The Hague Airport zijn gestopt.

Bijkomende kosten bij vluchten Kanaaleilanden

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kanaaleilanden o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kanaaleilanden met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kanaaleilanden. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kanaaleilanden zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017