Vliegen naar Kanaaleilanden

De beste deals voor tickets Kanaaleilanden? Check de Kanaaleilanden aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Kanaaleilanden : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Jersey
bestemming Jersey

Het populaire Jersey is te bereiken per vliegtuig maar als alternatief kun je ook met de auto + ferry reizen naar dit eiland. De reistijd van Nederland naar Jersey per vliegtuig, vanaf Amsterdam bedraagt ongeveer 3,5 uur. Vanuit Jersey kun je per ferry prima de omliggende kanaaleilanden bezoeken.

Vliegtickets Kanaaleilanden : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Guernsey
bestemming Guernsey

Een klein vissersplaatsje uitgegroeid tot een levendige stad. Guernsey is één van de kanaaleilanden en al te bereiken binnen 3,5 uur. Ondanks dat Guernsey een stuk kleiner is doet het niet onder voor Jersery. Een heerlijk klimaat, interessante mix van Franse en Engelse cultuur en bijzondere bezienswaardigheden. 

Luchthavens in Kanaaleilanden

Kaart Kanaaleilanden

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Kanaaleilanden

Zoek je rust, maar wil je ook ter afwisseling een pittige kustwandeling maken, slenteren door een pittoreske havenstad en lekker voordelig shoppen? Ga eilandhoppen langs de Kanaaleilanden en dat kan allemaal. Met een eilandhopreis bezoek je 2 of zelfs alle 5 de eilanden in slechts een week!

Op de Kanaaleilanden zijn de temperaturen zowel zomers als ‘s winters aangenaam. Door de ligging nabij de kust van Frankrijk profiteren de eilanden in de wintermaanden van de warme Golfstroom die zorgt voor relatief warm zeewater. De temperaturen duiken daardoor niet snel onder het vriespunt. Combineer dit alles met dat geweldige uitzicht op de Franse kust. Schitterende kliffen, de natuur is hier op veel plekken nog oorspronkelijk met een woeste schoonheid.

Vluchten naar de Kanaaleilanden: luchthavens

Voor een vakantie naar één van de Kanaaleilanden kun je het beste naar het internationale vliegveld van Jersey vliegen of kies voor vliegen naar Guernsey dat ook een eigen luchthaven heeft. Vanuit deze eilanden is het mogelijk om per ferry naar de omliggende eilanden Herm, Sark en Alderney af te reizen. Overigens kun je ook per vliegtuig naar Alderney. Er gaan directe vluchten vanuit het buureiland Guernsey die zo’n 15 minuten bedragen.

Vanuit Nederland zijn er meerdere luchtvaartmaatschappijen die vliegtickets naar de airports op de Kanaaleilanden aanbieden. Bij alle vluchten maak je wel minimaal 1 tussenstop in Londen of München. Ook is een optie om per trein naar Londen te reizen en vanuit Londen een directe vlucht te boeken naar de Kanaaleilanden. Dit scheelt je soms een hele hoop kosten en is het overwegen meer dan waard. 

Goedkoop naar Kanaaleilanden vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Kanaaleilanden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Kanaaleilanden te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kanaaleilanden? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kanaaleilanden vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Kanaaleilanden deals. Tip: voor een last minute Kanaaleilanden vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Kanaaleilanden Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kanaaleilanden 

Hoe lang is het vliegen naar Kanaaleilanden? De kortste vluchtduur naar de Kanaaleilanden is 3 uur inclusief een stop of overstap. Er zijn geen directe vluchten vanuit Nederland naar de Kanaaleilanden meer sinds de rechtstreekse vluchten van VLM airlines en de Transavia vluchten naar de Kanaaleilanden vanaf Rotterdam The Hague Airport zijn gestopt.

Bijkomende kosten bij vluchten Kanaaleilanden

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kanaaleilanden aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kanaaleilanden zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024