Vliegen naar Guernsey

Goedkoop vliegen naar Guernsey? Dit schitterende Engelstalige eiland ligt voor de kust van Normandie en is één van de kanaaleilanden. Guernsey en de overige...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Guernsey voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Guernsey

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Guernsey

Kaart Guernsey

Lees meer over Guernsey

... kanaaleilanden zijn een relatief onbekend paradijs dicht bij huis. Op Guernsey heerst een zeer aangenaam en warm gematigd klimaat. Jaar rond is het hier bijzonder prettig vertoeven!

Wandelaars en watersporters kunnen hun hart ophalen in deze prachtige en ideale omgeving. Maar ook op het gebied van cultuur houdt zit je hier gebakken: de hoofdstad van Guernsey, St. Peter Port, staat vol met bijzondere gebouwen. In deze gebouwen over heel Guernsey heen vind je pittoreske boetiekjes en knusse bistro's en authentiek cultureel erfgoed. 

Vanaf het vliegveld van Guernsey gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Amsterdam. Er zal in de regel een overstap gemaakt moeten worden in Londen. DE Engelse luchtvaartmaatschappij Flybe heeft vaak gunstige verbindingen op de route Amsterdam - Guernsey (3,5 a 4 uur vliegtijd) en leuke aanbiedingen. Tickets bij deze airline kan je boeken bij alle Nederlandse reisbureaus op deze pagina zoals Vliegwinkel en World Ticket Center.

Het vliegveld van Guernsey genaamd Guernsey Airport ligt op ongeveer 10 minuten rijden van het centrum van St. Peter Port vandaan. Je kan gebruikmaken van de taxi's, een huurauto of natuurlijk het openbaar vervoer om vervolgens verder te reizen.

Goedkoop naar Guernsey vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Guernsey? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Guernsey te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Guernsey? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Guernsey vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Guernsey kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Guernsey vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Guernsey boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Guernsey in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Guernsey Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Guernsey  

Hoe lang is het vliegen naar Guernsey? De vluchtduur is inclusief een korte stop vaak 3,5 a 4 uur van Amsterdam naar Guernsey.

Nieuwste Error Fares

€ 51 ,-
Valencia
€ 152 ,-
Praag
€ 1,039 ,-
Bali

Bijkomende kosten bij vluchten Guernsey

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Eurowings
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Guernsey aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Guernsey met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Guernsey zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023