Vliegen naar Rennes

Rennes is de hoofdstad van Bretagne met als agglomeratie van 510.000 inwoners. Rennes is heel makkelijk bereikbaar met de trein, zo is Rennes vanuit Parijs nog maar twee uurtjes...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 188,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Rennes voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Rennes

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Rennes

Kaart Rennes

Lees meer over Rennes

... met de trein reizen. Eenmaal aangekomen in Rennes is het openbaar vervoer goed geregeld, zo zijn er onder andere een bus en een metrolijn.

Het vliegveld St. Jacques (RNS) ook wel luchthaven Rennes genoemd, ligt net buiten Rennes waardoor Rennes ook vliegend erg snel bereikbaar is. Er zijn vanuit Nederland geen rechtstreekse vluchten naar Rennes, als je van Nederland naar Rennes wilt gaan kan je via Parijs of Lyon kunnen vliegen. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Rennes Bretagne Airport op Vliegveldinfo.nl.

Rennes heeft een aantal prachtige bezienswaardigheden waaronder het oude historische centrum wat vol staat met indrukwekkende middeleeuwse en renaissance gebouwen. De populairste bezienswaardigheid in Rennes, is het in de 17de eeuw gebouwde Parlement de Bretagne. Er staat op dit moment nog veel historische architectuur,  echter werkt de overheid er hard aan om de stad, de derde groots groeiende stad van Frankrijk van te maken door vele nieuwbouw projecten.

Rennes kenmerkt twee grote universiteiten. Vanwege deze twee universiteiten zijn er veel studenten namelijk circa 60.000.

Goedkoop naar Rennes vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Rennes? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Rennes te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Rennes? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Rennes vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Rennes kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Rennes vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Rennes boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Rennes in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Rennes Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Rennes  

Hoe lang is het vliegen naar Rennes? De vluchtduur is 1 uur en 25 minuten met een directe vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 448 ,-
Johannesburg
Europa
€ 149 ,-
Valencia

Bijkomende kosten bij vluchten Rennes

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
NS International
- *
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Rennes aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Rennes met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Rennes zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023