Vluchten naar Rennes

Een rechtstreekse KLM Amsterdam - Rennes vlucht is sinds kort beschikbaar. Dat is goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar vluchten naar Rennes Frankrijk!

> lees meer
NS International

aanbevolen v.a. € 166,-

KLM

aanbevolen v.a. € 197,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Rennes voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Rennes

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Rennes

Kaart Rennes

Lees meer over Rennes

...

Vliegveld Rennes
Het vliegveld St. Jacques (RNS) ook wel luchthaven Rennes genoemd, ligt net buiten Rennes waardoor Rennes ook vliegend erg snel bereikbaar is.

Rechtreekse Schiphol - Rennes KLM vluchten
Er zijn vanuit Nederland rechtstreekse KLM vluchten naar Rennes. Ook zijn er vluchten van Nederland naar Rennes met overstap in Parijs of Lyon. Vliegen naar Rennes kan bovendien heel goedkoop vanaf Brussel en Antwerpen. 

Vliegen of per trein naar Rennes Frankrijk 
Rennes is heel makkelijk bereikbaar met de trein vanuit Nederland. Zo is Rennes vanuit Parijs nog maar twee uurtjes met reizen. En je kunt ook kiezen voor een treinreis Eindhoven - Rennes of Rotterdam - Rennes.

Is je reisdoel zuidelijk van Rennes? Vergelijk dan de prijs van een vlucht naar Rennes met een vliegticket naar Nantes. Deze stad ligt slechts 100 kilometer zuidelijker en heeft veel verbindingen met de Benelux. 

Eenmaal aangekomen in Rennes is het openbaar vervoer goed geregeld, zo zijn er onder andere een bus en een metrolijn. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Rennes Bretagne Airport op Vliegveldinfo.nl.

Rennes is de hoofdstad van Bretagne met als agglomeratie van 510.000 inwoners. De stad heeft een aantal prachtige bezienswaardigheden waaronder het oude historische centrum wat vol staat met indrukwekkende middeleeuwse en renaissance gebouwen.

De populairste bezienswaardigheid in Rennes, is het in de 17de eeuw gebouwde Parlement de Bretagne. Er staat op dit moment nog veel historische architectuur,  echter werkt de overheid er hard aan om de stad, de derde groots groeiende stad van Frankrijk van te maken door vele nieuwbouw projecten.

Rennes kenmerkt twee grote universiteiten. Vanwege deze twee universiteiten zijn er veel studenten namelijk circa 60.000.

Goedkoop naar Rennes vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Rennes? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Rennes te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Rennes? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Rennes vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Rennes kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Rennes vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Rennes boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Rennes in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Rennes Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Rennes  

Hoe lang is het vliegen naar Rennes? De vluchtduur is 1 uur en 25 minuten met een directe vlucht Rennes.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Rennes

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
NS International
- *
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Transavia
- *
Brussels Airlines
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Rennes aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Rennes zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024