Vliegen naar Caen

Caen is een middelgrote stad in het noordwesten van Frankrijk en tevens de hoofdstad van het departement Normandie. Caen heeft een aantal prachtige bezienswaardigheden die stuk...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Caen voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Caen

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Caen

Kaart Caen

Lees meer over Caen

... voor stuk een bezoekje waard zijn. Wat je echt niet mag missen is het Chateau du Caen, dat in 1060 gebouwd is. De kerk Saint-Pierre is zeker net zo indrukwekkend.

Normandie staat bekend om het wisselende weer in de zomer. Met een beetje geluk heb je prachtig weer, maar het kan er ook druilerig zijn met de hele dag regen. De gemiddelde dagtemperatuur in juli en augustus is 22 graden. In de winter wordt het overdag een graad of 7 en in de nacht koelt het af naar temperaturen net boven het vriespunt.

6 kilometer ten westen van Caen ligt de luchthaven Caen - Carpiquet Airport, ook wel Caen La Mer Airport genoemd. Vanaf deze luchthaven gaan alleen vluchten naar andere Franse steden zoals Parijs, Lyon en Nice. Hierdoor zul je vanuit Nederland altijd een overstap moeten maken in een van deze steden. Een andere mogelijkheid is om met de hogesnelheidstrein naar Parijs te gaan en vanaf daar verder met de trein naar Caen.

Goedkoop naar Caen vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Caen? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Caen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Caen? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Caen vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Caen kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Caen vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Caen boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Caen in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Caen Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Caen  

Hoe lang is het vliegen naar Caen? De vliegtijd naar Caen bedraagt 1,5 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 72 ,-
Las Palmas, Gran Canaria
€ 120 ,-
Marrakech
€ 459 ,-
Punta Cana

Bijkomende kosten bij vluchten Caen

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Caen aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Caen met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Caen zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023