Vliegen naar Le Havre

Vakantie in Le Havre? Deze stad in Normandie is met de Port Le Havre een belangrijke haven voor de ferry overtocht naar Engeland en Ierland. De stad heeft ongeveer 200.000...   

> lees meer
NS International

aanbevolen v.a. € 115,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Le Havre voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Le Havre

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Le Havre

Kaart Le Havre

Lees meer over Le Havre

... inwoners. De haven is de op een na belangrijkste haven van het land. Het herbouwde centrum dat was verwoest in de Tweede Wereldoorlog. Het nieuwe centrum is ontworpen door architect Auguste Perett werd in 2005 UNESCO Werelderfgoed.

Tip voor reizen naar Le Havre
Er is weinig aanbod zoals je kan zien in vliegtickets Le Havre. Er is echter wel een degelijke mogelijkheid om te reizen naar Le Havre. De stad is goed bereikbaar via het spoor. Je kan via ons bijvoorbeeld treinkaartjes boeken vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. De trein is ongeveer net zo snel als het vliegtuig. Daarnaast is het lastig om een vliegticket te boeken door het zeer beperkte aanbod. Tevens is er bij een vlucht altijd de periode van 2 uur die je vooraf aanwezig moet zijn. Daarnaast zijn de meeste vluchten met meerdere tussenstops!

Bezienswaardigheden vakantie Le Havre
Le Havre heeft een aantrekkelijk strand en enkele aardige bezienswaardigheden waaronder een museum voor impressionistische schilders. Daarnaast heeft de stad ook een belangrijke regiofunctie en je kunt er dan ook prima winkelen en er zijn veel aardige restaurants. De plaatselijke specialiteit zijn mosselen! Tevens is het wereldberoemde André Malraux een museum dat je moet bezoeken. Dit museum staat zeer hoog aangeschreven vanwege haar prachtige collectie. En is zelfs één van de belangrijkste musea van het hele land.

Luchthaven Le Havre
De luchthaven van Le Havre is Octeville Airport en een belangrijke toegangspoort voor wie vakantie in Normandië wil vieren. Het vliegveld ligt op 5 km ten Noorden vaan de stad. De luchthaven is relatief klein maar wel erg goed bereikbaar.

Goedkoop naar Le Havre vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Le Havre? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Le Havre te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Le Havre? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Le Havre vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Le Havre deals. Tip: voor een last minute Le Havre vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Le Havre Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Le Havre  

Hoe lang is het vliegen naar Le Havre? De vliegtijd naar Le Havre bedraagt rond de 6 uur. Dit komt omdat er altijd minimum één tussentop is.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Le Havre

Aanbieder
Reserveringskosten
NS International
- *
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
TUI.nl
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Le Havre aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Le Havre zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024